VELIKO SRCE EL PIBEA: Maradona mesečno trošio 10.000.000 dolara, a kada vidite na šta još više ćete ga voleti

Novosti online

06. 12. 2020. u 10:22

ВЕЛИКО СРЦЕ ЕЛ ПИБЕА: Марадона месечно трошио 10.000.000 долара, а када видите на шта још више ћете га волети

Foto AP

VELIKI je bio Dijego Maradona, mnogo veliki...

Prethodnih dana su ispričane priče o njegovim podvizima na fudbalskom pravougaoniku, ali i otkrivene mnoge mračne tajne van sportskog borilišta.

Ruku na srce, ima mnogo onih koji osuđuju El Pibea, ali čini se da je i ovde više onih kojima je Dijego bio idol.

A koliko je srce imao Maradona najbolje potrvrđuje poslednja priča koja nam stiže iz Argentine.

Naime, El Pibe je tokom karijere mnogo zaradio i mnogo potrošio, a sada je otkriveno da njegovi mesečni izdaci nisu bili samo na žurke i provod, kako su mnogi mislili, nego je izdržavao više od 50 porodica - od radnika, prijatelja, bivših žena do najbliže familije.

Argentinski novinar Horhe Real otkrio je da je Maradona zbog toga imao mesečne troškove od čak 10 miliona dolara (?) zbog kojih je prihvatao razne pozive - od Dubaija do Belorusije.

- Da, Maradona je trošio mesečno 10 miliona dolara... Ne deluje mnogo kada pričamo o Maradoni, ali znate li kolika je to brojka? Koji pezos manje ili više, to su bili njegovi fiksni mesečni troškovi. Svakog meseca sa njegovog računa su ostajali, a znate da je i sam pričao da hrani 50 porodica - naveo je Rijal i izazvao veliku pažnju u argentinskim medijima.

Posle njegove smrti računi su zamrznuti i postavlja se važno pitanje.

- Ko će sada to plaćati? Ko će mesečno izdvajati 10 miliona dolara? Neko mora... - upitao je Rijal, ali na to pitanje ćemo ostati uskraćeni za odgovor.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)