PROPUŠTA MEČ PROTIV SRBIJE: Zbog masturbiranja izgubio kapitensku traku i izbačen iz reprezentacije Rusije

Branko Vlahović

08. 11. 2020. u 13:55

KAPITEN ruske reprezentacije i Zenita iz Sankt Peterburga Artjom Džuba odstranjen je iz reprezentacije zbog neverovatnog razloga.

ПРОПУШТА МЕЧ ПРОТИВ СРБИЈЕ: Због мастурбирања изгубио капитенску траку и избачен из репрезентације Русије

FOTO: KP.RU

Kapiten Rusije i Zenita Artjom Džuba neće igrati protiv Moldavije zbog skandaloznog videa koji se pojavio u subotu kasno uveče.

Na snimku se vidi kako Artjom masturbira, a u pozadini se vidi prenos na kanalu “Matč TV”, sa voditeljkom Marijom Orzul za koju se spekuliše da je bila u ljubavnoj vezi sa spomenutim fudbalerom. 

Najtiražniji ruski dnevnik “Kosmomolska pravda” piše da je sasvim jasno da je Artjom masturbirao pred kamerom dok je bio na video vezi sa nekim sa kime je razgovarao o intimnim odnosima. 

Ovaj snimak navukao je gnev navijača koji su mu pisali uvredljive komentare što je dovelo do toga da zatvori svoj Instagram nalog.

FOTO: KP.RU


U nedelju ujutru je reagovao FS Rusije, i selektor Stanislav Čerčešov koji je odlučio da ga ne zove za meč protiv Moldavije, a najverovatnije i Turske i Srbije. 

Čeršešov ističe da se igračima stalno govori da ne samo na terenu nego i izvan njega treba da vode računa o ponašanju koje mora biti na nivou igrača nacionalnog tima. 

Događaj će ga koštati i kapitenske trake. PR nacionalnog saveza Ilja Kozakov rekao je da bi posle ovakvog skandala bilo neozbiljno da i danje bude kapiten reprezentacije. 

Dok ga veći deo javnosti napada, deo sportskih novinara brani Džubu postavljajući pitanje: Zar vi niste nikada masturbirali ili ste sveti ljudi?

Spekuliše se da je video objavio neko sa kim je Džuba bio u vezi i sasvim je moguće da su pre objavljivanja snimka pokušali da ga ucenjuju da plati odreženu sumu novca. Ovo nije jedinstveni slučaj u svetu, sa sličnim događajima susretali su se i poznati srpski sportisti. 

  Pratite "Novosti sport" na Fejsbuku 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!