TZV. KOSOVO I ŠVAJCARSKA U RATU ZBOG DEČKA IZ SRBIJE: Vranjaca izmislio povredu i slagao selektora da bi obukao dres omiljene reprezentacije

Novosti online

04. 11. 2020. u 08:31

FUDBALSKE reprezentacije tzv. države Kosova i Švajcarske otimaju se za Betima Fazlijia (21).

ТЗВ. КОСОВО И ШВАЈЦАРСКА У РАТУ ЗБОГ ДЕЧКА ИЗ СРБИЈЕ: Врањаца измислио повреду и слагао селектора да би обукао дрес омиљене репрезентације

Foto: EPA

Talentovani fudbaler Sent Galena, koji je rođen 1999. godine u Vranju, pozvan je na okupljanje reprezentacije "Kosova" za novembarski ciklus Lige nacija, a zbog toga se digla velika frka u Švajcarskoj - pošto ga i oni žele u svojim redovima.

Fazliji je pre mesec dana bio pozvan u mladu reprezentaciju Švajcarske, ali je izostao zbog povrede mišića, a u koju se sve više sumnja nakon ovog preokreta.

U međuvremenu su ga kontaktirali iz Fudbalskog saveza tzv. Kosova i ponudili mu da odmah igra za seniorsku reprezentaciju, a izgleda da ga je posebno oduševio poziv tamošnjeg selektora Bernara Šalanda - koji je Švajcarac!

Švajcarci već pišu o "izdaji", a deluje da Betima Fazlijia više niko ne može da ubedi da promeni mišljenje i zaigra za kvalitetniju reprezentaciju u kojoj su Granit Džaka, Džerdan Šaćiri...

Ovako će standardni fudbaler Sent Galena imati šansu da debituje već protiv Albanije, odnosno Slovenije ili Moldavije, sa kojima "Kosovo" igra tokom novembra u Ligi nacija. Videćemo da li će se do tada smiriti strasti u Švajcarskoj koja je iznervirana ovim potezom Šalanda i "Kosova".

To nije prvi put da im "Kosovo" zagorča atmosferu unutar reprezentacije.

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANjE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. A kako najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" uopšte nisu naivne, poslednja dešavanja i dosad najveće poniženje za sportiste Ruske Federacije doveli su i do reakcije ruskog predsednikam Vladimira Putina.

18. 03. 2024. u 15:33

Komentari (0)

SVETSKI DAN URBANISTIČKOG PLANIRANJA: Prilika da se istakne uticaj urbanizma na kvalitet života