TADIĆ ZA "NOVOSTI": Nisam pozitivan na koronu, imam antitela

N. Iljukić

02. 11. 2020. u 22:43

KAO bomba odjeknula je vest da je najbolji srpski fudbaler Dušan Tadić pozitivan na virus koronu i da neće igrati za "orlove" u meču decenije protiv Škotske.

ТАДИЋ ЗА НОВОСТИ: Нисам позитиван на корону, имам антитела

Foto Tanjug

Ipak, kapiten kopljanika i reprezentacije Srbije je u izjavi za “Novosti” demantovao da ima pozitivan test na koronu, već da je ustnovljeno da ima antitela i da će verovatno da otputuje za Dansku.

Podsećanja radi, trener Ajaksa Ten Hag je na konferenciji za medije optužio Dance za nekorektno ponašanje i sabotiranje holanskog tima.

- Kako to mogu da igraju u Holandiji, a ne mogu da uđu u Dansku, čudno. To prema mom mišljenju ne zvuči kao fer-plej. Odluku da ne povedemo igrače na kraju smo doneli u ponedeljak popodne i to pošto smo se posavetovali sa UEFA i Fudbalskim savezom Holandije. Mogu da kažem i potvrdim da niko od igrača nema simptome, niti se žale na bilo kakav problem - rekao je on.

Navodno, danske Vlasti nisu dozvolile Tadiću i još trojici igrača Ajaksa da uđu u državu zbog toga što su u prethodnim mesecima u jednom trenutku imala pozitivan Kovid nalaz, a ne jer su trenutno pozitivni.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri