NOVI PROBLEM ZA "ORLOVE": Reprezentativac Srbije pozitivan na virus korona?

Novosti online

02. 11. 2020. u 10:49

FUDBALSKA reprezentacija Srbija bi mogla da ima novi problem pred meč sa Škotskom u bražau Lige nacija.

НОВИ ПРОБЛЕМ ЗА ОРЛОВЕ: Репрезентативац Србије позитиван на вирус корона?

FOTO: N. Paraušić

Nakon što je UEFA kaznila selektora Ljubišu Tumbakovića jednom utakmicom zabrane vođenja tima, sada se pojavio novi potencijalni problem.

Navodno je Filip Đuričić pozitivan na virus korona, prenosi portal "Nova.rs".

Kako ovaj portal saznaje fudbaler Sasuola je bio pozitivan na poslednjem testu na Kovid-19, što dovodi u pitanje njegov nastup protiv Škotske u kojem će "orlovi" učiniti sve da se plasiraju na Evropsko prvenstvo posle 20 godina.

Taj meč se igra za 10 dana u Beogradu, a Đuričić nije juče putovao sa Sasuolom u Napulj na utakmicu protiv Napolija. Zeleno-crni su slavili sa 2:0, bez srpskog reprezentativca, koji je kako se navodi ostao kod kuće u izolaciji.

Ono što je dobro u celoj situacije je to da se Filip oseća dobro, nema temperaturu, niti bilo koje druge simptome karateristične za Kovid-19.

Đuričić bi u sredu i petak trebalo da obavi nove testove na virus korona, kada će postati jasnije kakva je njegova situacija.

Nema dileme da bi njegov izostanak bio veliki udarac za Srbiju, ako se zna da je bio jedan od najboljih, ako ne i najbolji pojedinac protiv Norveške i da igra u sjajoj formi.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)