ISKO OGOVARAO ZIDANA, NA UDARU JAVNOSTI JOVIĆ: Luka tokom meča nije skidao oči sa mobilnog telefona (VIDEO)

Novosti online

26. 10. 2020. u 14:29

FUDBALER madridskog Reala slavili su na "El klasiku" (3:1), a jedan video snimak koji se pojavio nakon meča mogao bi da naruši pobedničku atmosferu u redovima kraljevskog kluba.

ИСКО ОГОВАРАО ЗИДАНА, НА УДАРУ ЈАВНОСТИ  ЈОВИЋ: Лука током меча није скидао очи са мобилног телефона (ВИДЕО)

FOTO: Printskrin/Jutjub

Jedna od mnogobrojnih kamera uhvatila je fudbalere Real Madrida kako u opuštenoj atmosferi razgovaraju, a glavnu reč imao je Isko, dok su oko njega bili ostali igrači koji nisu bili starteri, Marselo, Luka Modrić, Lukas Vaskes, Eder Militao i Luka Jović.

Španskim medijima nije mnogo vremena trebalo da protumače koja je bila tema razgovora, te se ispostavilo da su razgovarali o treneru Zinedinu Zidanu.

Odnosno, Isko, očigledno nezadovoljan minutažom koju ima u poslednje vreme požalio se saigračima, dok oni nisu mogli da sakriju osmeh

- Kada igram, izvede me na poluvremenu ili najkasnije posle sat vremena. Kada sam rezerva, ubaci me u 80. minutu da igram deset minuta - rekao je Isko, a preneli tamošnji mediji.

Čini se da "ogovaranje" trenera nije bilo pretarano zanimljivo Luki Modriću i njegovom imenjaku Joviću, jer je srpski reprezentativac sve vreme gledao u mobilni telefon, zbog čega je takođe bio na meti kritika španske javnosti.


Pratite "Novosti sport" na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije