FILIP HOLANDER: Nisam verovao da me traži Partizan, značila bi nam pobeda u derbiju!

Novosti online

11. 10. 2020. u 11:32

ФИЛИП ХОЛАНДЕР: Нисам веровао да ме тражи Партизан, значила би нам победа у дербију!

Foto: FK Partizan

FUDBALERI Partizana pripremaju se za nastavak sezone, a novajlije imaju priliku da upoznaju novi sistem rada.

Jedan od njih je i Filip Holender. Mađarski reprezentativac ispričao je za zvanični sajt kako je došlo do dolaska u Partizan. 

"Sve se izdešavalo tri, četiri dana pre mog dolaska u Beograd. Menadžer me je prvo kontaktirao i rekao da je Partizan zaintresovan za mene, ali iskreno nisam verovao u tom trenutku u tu mogućnost s obzirom na to da je ostalo par dana do kraja prelaznog roka, a ujedno su me čekale reprezentativne obaveze. Ali, ubrzo nakon toga, sve je postalo još ozbiljnije. Rekli su mi da me čekaju u Beogradu i da već mogu da dođem da potpišem ugovor. Sve se desilo brzo i na obostrano zadovoljstvo,uz veliku želju da se priključim timu", počeo je Holander.

Ističe da je dobro upoznat sa Partizanom. 

"Partizan sam pratio, više u evropskim utakmicama nego u samoj ligi, jer sam i sam imao treninge i obaveze oko fudbala. Ne znam nikoga iz ekipe, ali sam siguran da ću se brzo i dobro uklopiti u tim".

Stanojevića je upoznao po dolasku u Beograd. 

"Šefa Stanojevića sam upoznao u Beogradu tokom potpisivanja ugovora. Pričali smo na različite teme, ali kada govorimo o mojoj poziciji konkretno, mogu da igram i na krilu i u napadu. Sve zavisi gde me on vidi u tom trenutku".

Priliku da smanji zaostatak za Crvenom zvezdom imaće Partizan već 18. oktobra na "večitom derbiju". 

"Značilo bi nam da se smanji razlika"!, poručuje Holander! 

Pratite "Novosti sport" na Fejsbuku 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)