ZA NJEGA SU RATOVALI ZVEZDA I PARTIZAN: Danas nastupa u sedmom rangu srpskog fudbala (FOTO)

Novosti online

01. 10. 2020. u 20:05 >> 20:39

Bio je jedan od najvećih srpskih talenata i igrač oko koga su se lomila koplja među najvatrenijim navijačima Zvezde 2014. godine kada je kao bivši fudbaler Partizana potpisao ugovor sa crveno-belima.

ЗА ЊЕГА СУ РАТОВАЛИ ЗВЕЗДА И ПАРТИЗАН: Данас наступа у седмом рангу српског фудбала (ФОТО)

FOTO: Arhiva VN

Nikada Miloš Bosančić (32) nije ispunio ono što je nagoveštavao u mlađim kategorijama, ali je ostvario zanimljivu karijeru u inostranstvu i proputovao svet.

Iako je dospeo u određene godine, popularni Boske nema nameru da se penzioniše, a karijeru će nastaviti u sedmom rangu srpskog fudbala, među amaterima. Igraće za raju i dušu, i to u redovima FK Kačera iz Belanovice, koji nastupa u Opštinskoj ligi “Lajkovac-Ljig”, koja broji samo sedam ekipa.

Radi se o klubu koji postoji 97 godina i objektivno do sada nije nikada doveo pojačanje s ovakvom reputacijom.

Bosančić, koji je rođen u Rumi 1988. godine, a ponikao u Teleoptiku u omladinskoj školi Partizana. Pre ravno 13 godina otišao je u portugalsku Boavistu, a posle godinu dana vratio se u Partizan. Potom je prešao u češki Liberec sa kojim je osvojio titulu prvaka države.

Igrao je i za korejski Hjongjam, odakle je 2014. godine došao u Crvenu zvezdu kod Nenada Lalatovića. U karijeri je igrao još i za kineski Hangdžou, kao i azerbejdžanske klubove Kelša i Sabah.

U junu 2019. vratio se u srpski fudbal i potpisao ugovor sa Voždovcem, a potom i sa Radom koji mu je bio poslednji superligaški klub.

(TELEGRAF)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024