ALEKSANDAR STANOJEVIĆ: Momci su pokazali karakter, dopao mi se Partizan koji sam video!

Novosti online

17. 09. 2020. u 22:22

FUDBALERI Partizana savladali su Sfintul u Moldaviji. Crno-beli su slavili 1:0, gol je postigao Bibras Natho sa bele tačke u 104. minutu meča.

АЛЕКСАНДАР СТАНОЈЕВИЋ: Момци су показали карактер, допао ми се Партизан који сам видео!

FOTO: FK Partizan

Šef stručnog štaba crno-belih bio je zadovoljan igrom i karakterom svojih igrača. 

"Zadovoljan sam što smo prošli u narednu rundu kvalifikacija. Odigrali smo takmičarsku utakmicu u kojoj su momci pokazali karakter. Igrači su bili disciplinovani. Ovakve utakmice su teške. Stvarali smo šanse na početku. Poenta je da nismo paničili, a to nam se vratilo", rekao je Stanojević i potom dodao: 

"Partizan koji sam video bio je fokusiran na cilj, karakteran. To mi se jako dopalo. U tom pogledu bili smo sjajni. Trebaće nam vremena da se naviknemo jedni na druge". 

Umar Sadik je imao nekoliko prilika, ali je na momente bio nonšalantan. 

"Svaki igrač ima kredit, posebno dok se trudi i daje sve od sebe na terenu. Sadik se našao u nekoliko izglednih prilika. Dešava se da fudbaler promaši, zameram mu što je u nekoliko situacija bio nonšalantan". 

Teren su preventivno napustili Umar Sadik i Takumo Asano. 

"Sadik je iskrenuo zglob, to je mehanička povreda, a Asano je zaradio povredu lista". 

Moldavski tim igrao je bunker protiv Partizana, a tako igra većina timova u Srbiji, upitan je Stanojević kako planira da probija bunkere superligaša u narednim kolima? 

"Mi danas da smo postigli gol na vreme, otvorili bismo ih. Imali smo dve stopostotne šanse na samom početku meča. Tokom meča morate da budete strpljivi, ne može drugačije protiv zatvorenih ekipa". 

Stanojević je potom još jednom apostrofirao važnost navijača i podrške koju crno-beli dobijaju na svakom koraku. 

"Mnogo nam znači podrška, svaka poruka putem foruma, drutšvenih mreža nama puno znači. Nekada igramo slabo, i tada je potrebna podrška, igrači sve to osećaju" rekao je Stanojević. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije