KO JE KUVAR KRISTIJANA RONALDA: Italijan koji svako jutro bira najbolje na tržištu

Novosti online

11. 09. 2020. u 14:33

KRISTIJANO Ronaldo nastavlja da ruši rekorde i sa 35 godina.

КО ЈЕ КУВАР КРИСТИЈАНА РОНАЛДА: Италијан који свако јутро бира најбоље на тржишту

foto: Intagram

Najbolji strelac Real Madrida, Portugala i Lige šampiona uvek nastoji da nadmaši i sebe i druge. Godine prolaze, ali on za razliku od drugih fudbalera čuva svoje kvalitete na najvišem nivou punih 19 godina.

Ronaldo nikada nije skrivao svoj zdrav način života, ali i pored toga mnogi se pitaju u čemu je njegova tajna. I u kasnim 30tim on je fizički najspremniji, zavidne je telesne građe, a sve je to došlo kao rezultat upornog višegodišnjeg rada na travi i u teretani... Ali uspeha dolazi i iz zdrave i uravnotežene ishrane.


Portugalac od januara kraj sebe ima Đorđa Baronea koji se brine o njegovoj ishrani. Poznati italijanski kuvar već je ima iskustvo u radu sa poznatim ličnostima, a sada je na ispitu kod najboljeg fudbalera sveta.

- Kuva testenine kao niko drugi - kažu oni koji poznaju Baronea.

Španska “Marka” je upoznala Đorđa i ističe da on svako jutro voli da bira najbolji proizvod na tržištu za pripremu svojih jela, uzimajući u obzir šta je potrebno njegovom klijentu - i šta klijent zahteva - u svakom trenutku. Pored toga, plasirao je sopstvenu marku vina.
 

Šef Barone viđen je sa napadačem Juventusa na brodu, u domu Portugalca u Torinu... Ronaldo je sa porodicom proveo nekoliko dana odmora ploveći vodama Majorke, Menorke i Ibice.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!