OVAKVOM IGROM NEMAMO ČEMU DA SE NADAMO: Bledo izdanje Srbije, "Orlovi" do boda sa igračem manje!

Novosti online

06. 09. 2020. u 20:23 >> 22:41

FUDBALERI Srbije remizirali su protiv Turske (0:0) u okviru 2. kola "B" grupe Lige nacija

ОВАКВОМ ИГРОМ НЕМАМО ЧЕМУ ДА СЕ НАДАМО: Бледо издање Србије, Орлови до бода са играчем мање!

FOTO: EPA

Fudbaleri Srbije nisu uspeli da savladaju Tursku u 2. meču Lige nacija. Treba istaći da je domaći tim veći deo drugog poluvremena igrao sa igračem manje. U drugom minutu nadoknade Kolarov je dobio žuti karton nakon nispucavanja lopte. Da bi kapiten Srbije potom u petom minutu drugog poluvremena nakon neopreznog starta ranije završio meč. 

Srbija je u ovom meču izgledala bolje nego protiv Rusije, promenio je Tumbaković nekoliko igrača, a to mu se delom obilo o glavu nakon isključenja najiskusnijeg fudbalera. Nismo gledali preterano lep meč, ali je utisak da je Srbija bila bolja. 

Sastavi ovako izgledaju: 

SRBIJA: Rajković - Milenković, Pavlović, Kolarov - Lazović (Gaćinović od 26.), Gudelj, Maksimović (S. Mitrović od 59.), Kostić - Tadić, Radonjić (Đuričić od 87) - Mitrović.

TURSKA: Gunek, Ali Kaldrim, Kabak, Sojundžu, Čelik (Sangare od 46.) - Tufan, Kokšu (Zunder od 60) - Tekdemir, Unal, Jazici - Karaman.

PRVO POLUVREME 

1. MINUT - Utakmica je počela. 

4. MINUT - Srbija ima veliku priliku! Lazović je centrirao sa desne strane, lopta dolazi do Nemanje Radonjića na drugoj strani, a Kostić pogađa spoljni deo Gunekove mreže!

7. MINUT - Korner za Srbiju. Oprobao se Radonjić, bio je blokiran od strane Sojundžua. 

10. MINUT - Kombinovali su Radonjić i Maksimović u šesnaestercu, od svega samo aut za Srbiju. Domaćin večeras igra sa znatno više energije nego u Moskvi. 

16. MINUT - Loše ispucavanje Rajkovića, Karaman je šutirao, a Maksimović u poslednjem trenutku glavom odbija loptu u korner. Turci nakon kornera prete, Ozan Kabak je imao priliku sa peterca. Pokušao je glavom, lopta odlazi kraj gola Srbije! 

19. MINUT - Razleteli su se turski igrači, dodavanja i kretnja kao na video igrici, naši fudbaleri imaju dosta poteškoća da zadrže loptu. Kapiten gostiju Tofan je probao sa distance, Rajković brani. 

21. MINUT - Karaman je oborio Lazovića iskosa u blizini šesnaesterca. Srbija je pretila iz prekida, Tadić šalje loptu u šesnaesterac, a Gunek je bio siguran. 

FOTO: EPA

25 MINUT - Darko Lazović ne može da nastavi meč. Menja ga Mijat Gaćinović. 

34. MINUT - Usledio je nešto mirniji period meča, igra se većinom na sredini terena, ali kako vreme prolazi gosti sve više kontrolišu tempo igre. 

 41. MINUT - Velika greška Tufana, lopta dolazi Tadića koji je šalje do Radonjića. Blokira njegov udarac iz šesnaestera Sojundžu, potom je na odbitak natrčao Kostić, ponovo blokira isti igrač. 

44. MINUT: Izgleda se da je možda Srbija i oštećena za penal! Kostić je bio u naletu na jednu slobodnu loptu u kaznenom prostoru Turske, ali mu se na putu isprečio Kokdžu klizećim startom gde je zakačio i nogu našeg igrača. 

45. MINUT - Okliznuo se Sojundžu, Mitrović uzima loptu, oprobao je udarac, ali nije uspeo da zatrese mrežu Turaka. Ponovo je napadač Fulama bio u izglednoj situaciji u narednom napadu, blokirao ga je Kabak. 

KRAJ PRVOG POLUVREMENA 

46. MINUT - Krenulo je drugo poluvreme. 

49- MINUT - Srbija ostaje sa desetoricom! Kolarov nakon oštrog starta na Sangareu dobija drugi žuti karton! Nepromišljenja igra novog irača Intera, prvi karton dobio je zbog ispucavanja lopte... 

55. MINUT - čentrirao je Gaćinović oštro, Mitrović zakasnio na loptu u petercu. Gudelj je popunio poziciju štopera, za sada Srbija bez novih lica na terenu! 

58. MINUT - Mitrović još jednom pokazuje požrtvovanost i zbog čega je miljenik navijača. Nakon prekida sa dvadesetak metara Mitrović glavom zaustavlja loptu na zemlji. Kratko je završio na travi. 

62- MINUT - Novi žuti karton za Srbiju, ovog puta za Kostića. Sve grublja igra oba tima. 

FOTO: EPA

66. MINUT - Dva puta padaju igrači Turske u šesnaestercu Srbije i protestuju kod sudije tražeći penal. Sudija je u oba navrata pokazao da se igra nastavi. 

68. MINUT - Tadić je preuzeo kapitensku traku nakon isključenja Kolarova. Izveo je korner, a atraktivno je u padu pokušao Milenković da ugrozi goste, njegov volej ide preko gola. 

81. MINUT - Nakon prekida centrira Tadić, oštra lopta u šesnaestrac. Pokušava do nje da dođe Mitrović, ali je zakasnio. 

88. MINUT - Samo što je ušao Đuričić, pokazao je samo je okrznuo loptu, koja je stigla do Mitrovića, ali su se odbrambeni igrači gostiju nekako snašli pošto je srpski napadač bio na zemlji. 

KRAJ MEČA 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (31)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna