NA PAPIRU SRBIJA FAVORIT: Da li je to dovoljno da uplaši Turke?

Novosti online

06. 09. 2020. u 10:51 >> 11:00

SRBIJA večeras igra protiv Turske u 2. kolu "B" grupe Lige nacija. Vrednost na strani naše reprezentacije, da li je to dovoljno za pobedu.

НА ПАПИРУ СРБИЈА ФАВОРИТ: Да ли је то довољно да уплаши Турке?

FOTO: FSS

Poraženi su naši fudbaleri u prethodnom kolu od Rusije, a više od poraza brinula je loša igra naše reprezentacije. 

Imali su "Orlovi" nekoliko dana da se konsoliduju, na ruku nam ide i to što smo apsolutni favoriti. Međutim, ovoga puta bavićemo se drugačijim parametrima večerašnjeg duela. 

Srbija je favorit na papiru, a i po specijalizovanom portalu za vrednost je na strani naših fudbalera fudbalera. Ukupna vrednost reprezentacije Srbije je 349.10 miliona. Dok je protivniku vrednost 285.40 miliona. 

Foto: EPA-EFE/YURI KOCHETKOV

Igrači od kojih se očekuje da prave razliku i imaju najveću vrednost su: Sergej Milinković-Savić (65 miliona evra), Filip Kostić (32), isto toliko vredi i Luka Jović, Nemanja Milenković (28) i Dušan Tadić 20 miliona evra, koliko vredi i Aleksandar Mitrović, strelac jedinog gola za Srbiju protiv Rusije. 

Sa druge strane, fudbaler Lestera Caglar Sonudžu vredi 40 miliona, sledi (Ozan Kabak (29), Merih Demiral (27) i Cengiz Under (23)... Trojica u top 5 nastupaju u Seriji "A", a celokupna vrednost igrača je znatno bolje raspoređena. 

Foto: EPA-EFE/YURI KOCHETKOV

Srbija jeste favorit, vrednost jeste na našoj strani, ali sve to treba pokazati večeras od 20.45 i na terenu. Srbiji će ovo biti proba pred duel sa Norveškom koji je za reprezentaciju biti, ili ne biti kada je u pitanju plasman na Evropsko prvenstvo. 

Turska je u prvom kolu poražena od Mađarske rezultatom 1:0, dok je Srbija izgubila od Rusije u Moskvi 3:1. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)