MESI UPALIO MEDIJSKI ALARM: Argentinac drži svet u neizvesnosti, ostaje li ili odlazi iz Barselone?

Novosti online

21. 08. 2020. u 12:01

CEO sportski svet, sa nestrpljenjem izčekuje, odluku Lionela Mesija da li će nastaviti karijeru u Barseloni ili će je ipak napustiti posle 20 godina.

МЕСИ УПАЛИО МЕДИЈСКИ АЛАРМ: Аргентинац држи свет у неизвесности, остаје ли или одлази из Барселоне?

foto: EPA

Sve špekulacije oko odlaska sa Kamp Noua, za mnoge, najboljeg fudblaera sveta počele su posle ubedljivog poraza Barselone od Bajerna u četvrtfinalu Lige šampiona. Podgrejane su u četvrtak kada je novi trener Barse Ronald Kuman javno rekao da je “Mesi blizu izlaznih vrata jer mu je rekao da ne vidi svoju svrhu i budućnost u Barseloni, ali da je svetstan teškoća rastanka zbog aktivnog ugovora”.

Efekat ovih reči je bio eksplozivan, ali nijedna ozbiljna svetska medijska kuća nije se vodila ekskluzivnim saznanjem o rastanku kluba sa legendarnim igračem, niti je potencirala na Mesijevom odlasku.

Većina španskih medija se bavila objašnjenjem informacija i razgovora na relaciji trener – fudbaler, Kuman – Mesi. Istina je da gde ima dima ima i vatre i da je “Argentinac više van kluba nego unutar njega, ali niko nije izgubio nadu da je to samo prolazan gubitak motivacije i entuzijazma”.

“Mundo deportivo” je naglasio najvažnije činjenice da “Mesi ne vidi jasno svoju poziciju, ali je svestan da u ugovoru ima klauzulu od 700.000.000 evra”.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna