LOVREN SLAVIO TITULU SA NAVIJAČIMA IAKO JE IMAO ZABRANU: Morao sam da iskusim to slavlje

Novosti online

19. 08. 2020. u 15:23

SADA već bivši fudbaler Liverpula Dejan Lovren priznao je da je slavio titulu prvaka Engleske sa navijačima, iako mu je to bilo zabranjeno od strane kluba.

ЛОВРEН СЛАВИО ТИТУЛУ СА НАВИЈАЧИМА ИАКО ЈЕ ИМАО ЗАБРАНУ: Морао сам да искусим то славље

foto: EPA

Igrači Liverpula su gledali zajedno utakmicu između Čelsija i Mančester sitija koja se igrala na „Stamford bridžu”, a pobeda „plavaca” od 2:1 donela je Redsima 30 godina čekanu titulu Premijerlige.

Lovren nije mogao da odoli izazovu i adrenalinu pa je otišao na „Enfild” gde su se okupljali navijači uprkos tome što je pandemija virusa korona bila na snazi.

- Rekli su nam da ne idemo na stadion jer ćemo imati problema, nisu nas mogli čuvati. Pomislio sam da je tek 12 sati, da je prerano za spavanje, tako da sam seo u automobil i otišao na „Enfild” kako bih iskusio slavlje. Desetine hiljada navijača su slavile, samo sam želio da osetim tu emociju jer mi nismo proslavili titulu na stadionu kako je trebalo. Morao sam to da učinim, bilo je jače od mene, i danas sam presrećan zbog tog doživljaja – rekao je Lovren ruskom novinaru Vladimiru Kolosu.

Na pitanje da li su ga navijači Liverpula prepoznali Dejan, kao aktuelni igrač Zenita, je rekao:

- Možda su me prepoznale četiri osobe, skinuo sam masku kako bih pogledao telefon i tako su me videli.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri