NAJGORA NOĆ U ISTORIJI BARSELONE: Slika iz svlačionice sve govori, Mesi u nikada viđenom stanju (FOTO+VIDEO)

Novosti online

15. 08. 2020. u 09:00

BARSELONA je doživela debakl protiv Bajerna (8:2), jedan od najtežih poraza u istoriji kluba.

НАЈГОРА НОЋ У ИСТОРИЈИ БАРСЕЛОНЕ: Слика из свлачионице све говори,   Меси у никада виђеном стању (ФОТО+ВИДЕО)

Foto: AP

Fotografija snimljena na poluvremenu utakmice govori više od reči. Vrata Barsine svlačionice ostala su otvorena dok je nemoćni golman Ter Štegen stajao naslonjen uz ivicu. 

U pozadini se vidi očajni Mesi, čiji govor tela sve jasno govori. Bio je Argentinac totalno utučen, kao da mu nije bilo jasno šta je snašlo njegov tim i da to nije kraj. Bio je slomljen.

- Jedna od najgorih, ako ne i najgora noć u istoriji Barselone. Svetlosnim godinama je udaljena od Bajerna, Mesiju nije bilo spasa. Argentinska zvezda je nestala u važnom trenutku, najvažnijem u poslednjih pet godina. Četvrti put u poslednjih pet godina, Barselona je ispala pre polufinala, a argentinska zvezda je ponovo bila odsutna - piše Marka.

Podseća se da je Mesi u prethodnim godinama podbacio protiv Juventusa, Rome i Liverpula, a smatra Marka i da je izneverio lidersku ulogu.

- Iako je jedan od najboljih u istoriji, nije uspeo da nosi Barsu kada joj je bio najpotrebniji. Da, osvojili su tri lige i Kupa Kralja, ali najviše se želi titula Lige šampiona - dodaje se uz opasku da Mesi nije zabeležio asistenciju u poslednjih devet ključnih mečeva kada je Barsa ispadala.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna