PATRIOTSKI, viteški - neka svi dobro znaju da su srcem i dušom uz svoj narod. Mnogi proslavljeni srpski sportisti potpisali su tekst podrške Srpskoj pravoslavnoj crkvi u Crnoj Gori u borbi za njena prava, u borbi za svetinje.

Komentari (10)

Iznogud

12.08.2020. 09:31

Наши спортисти се мешају и у црногорске послове, иду на параде у САД, у Фрнацуској знају све, само се у Србији не мешају, све је потаман. Прво среди своје двориште пре него што стекнеш морално право да сређујеш туђе.

Pedja

12.08.2020. 15:57

@Rastko - A jeli u duhu pravoslavlja ovo sto iz DPSa napisase ovi licemeri. Jovanovic je pogodio parvo u centar, hoce da nas sve svrstaju u srbijance, a mi smo narod koji vekovima zivi sirom balkana, i u mnogim delovima smo bili vecinski narod sve dok nas vatikanci nisu prisilno pokrstili, hazburzi im pomogli a ustase i drugi kvislinzi, pobili, i proterali sa rodnih ognjista. I onada nam dodju neke politicke nakaze sa pricom mi zelimo nekoga okupirati, i mi smo nacionalisti, pa ako oni nisu to sto kazu za nas, neka nas puste na miru da zivimo i verujemo u soju veru, i idemo u svoju srpsku pravoslavnu crkvu. Dosta je vise da ubijanjem naseg nacionalnog identiteta, pravite svoje nacije.

Bole

12.08.2020. 09:36

Pa jel moraju biti poznati sportisti kao srbi kako oni kazu meni je bitno da su potpisali tu peticiju a ako hoce da budu poznati moraju biti lopovi kao Djukanovic da bi bili poznati kao lopov si mnogo poznatiji Svi ce saznati za tebe

zoran

12.08.2020. 12:51

Savićevo pravoslavlje i srpstvo nosi i patološku mržnju prema drugima..znaju ga svi od ranije..ima mnogo dobrih Srba i pravoslavaca koji su pravi hrišćani i ne hrane svoje srce mržnjom - neka žive večno.

Slobodan

12.08.2020. 13:34

Свака част свим нашим спортистима и јавним личностима које су стале уз нашу СПЦ. Прави патриотски и родољубив потез сад када смо у веома тешкој историјској ситуацији. Треба и остале јавне личности натерати да се изјасне поводом отимања светиња, а не да ћуте и да због профита окрећу главу неправди!