PORUKA VLADISLAVA BOJOVIĆA ZLONAMERNICIMA: Tek ćete se nagledati bilborda "Ne damo svetinje!"

M. D.

21. 07. 2020. u 15:24

SAMO neko ko je zlonameran ili ko je slepi poslušnik odnarođene vlasti, koja bi da progoni Srpsku pravoslavnu crkvu i pravoslavlje iz Crne Gore, koja bi da otima svetinje, hapsi vladike, progoni sveštenstvo, može da vidi govor mržnje u poruci: Ne damo svetinje! - saopštio je Vladislav Bojović, direktor udruženja Saradnja za budućnost-Crna Gora-Srbija-Republika Srpska.

ПОРУКА ВЛАДИСЛАВА БОЈОВИЋА ЗЛОНАМЕРНИЦИМА: Тек ћете се нагледати билборда Не дамо светиње!

Foto: Vladislav Bojović

On tvrdi da  govor mržnje i uvreda zdravog razuma jeste pokušaj da se spreči objavljivanje njihovih bilborda, na kojima dominira ova snažna poruka, i čiji je cilj da se ukaže na jedinstvo i vekovno postojanje Srpske pravoslavne crkve u Crnoj Gori.

- Ovaj zlokobni i suludi naum verujući pravoslavni narod u Crnoj Gori je prozreo, zbog čega već mesecima poručuje upravo: Ne damo svetinje!

Takođe, napad na bilborde koristiti za napad na svetosavlje, jeste tragično, neznaveno i jadno i obiće se o glavu upravo nalogodavcima ovih napada. Evidentno je da iza napada na Crkvu i svetosavlje stoje prizemni motivi i interesi pojedinaca koji su, kako vidimo, spremni na sve samo da sačuvaju svoje nelegalno stečeno materijalno bogatstvo-kaže Bojović dodajući da će još snažnije i odlučnije nastaviti njihove aktivnosti kao udruženje Saradnja za budućnost-Crna Gora-Srbija-Republika Srpska.

- Uostalom, tek smo počeli! A svima onima kojima smetaju naši bilbordi i poruka: „Ne damo svetinje!“ poručujemo: Tek ćete ih se nagledati! - poručio je Vladislav Bojović.                                      

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024