IVIĆ STOPAMA JOKANOVIĆA: Votford zove srpskog stručnjaka

V. N.

29. 07. 2020. u 19:07

VLADIMIR Ivić (43), uspešni srpski trener, mogao bi da pođe stopama Slaviše Jokanovića i postane menadžer Votforda.

ИВИЋ СТОПАМА ЈОКАНОВИЋА: Вотфорд зове српског стручњака

Foto: N. Paraušić

Kako piše britanski portal Football Insider, uprava "stršljenova" je spremila ponudu našem stručnjaku, koji je u protekle dve godine imao sjajan učinak na klupi Makabija iz Tel Aviva (dve titule i Kup Izraela).

Ivić je ove sezone osvojio duplu krunu i rastao se sa Makabijem, tako da je slobodan u izboru nove sredine. Mesto trenera Votforda je takođe upražnjeno, pošto je Havi Grasija dobio otkaz, i bio je treći stručnjak koga je uprava engleskog kluba smenila tokom sezone 2019/2020. Prethodno, bez posla su ostali i Kike Flores i Najdžel Pirson.

Ništa od tih promena nije pomoglo "stršljenovima", pošto su ispali iz Premijer lige, gde su bili od 2015, kada ih je u elitu uveo Jokanović. Pre pet godina, bez obzira na uspeh, nisu produžili ugovor sa srpskom legendom. Međutim, sada ponovo žele da ih jedan Srbin povede u pohod na najjače društvo.

Ivić je trenersku karijeru počeo u PAOK 2016/2017, sa kojim je stigao do pehara Kupa Grčke, posle čega se preselio u Izrael i uvećao kolekciju za još tri trofeja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!