FERGUSON ČESTITAO KLOPU: Opraštam ti što si me u pola 4 ujutru probudio da mi kažeš da ste postali šampioni (VIDEO)

Novosti online

27. 07. 2020. u 21:47

TROFEJI stižu u riznicu Jirgena Klopa.

ФЕРГУСОН ЧЕСТИТАО КЛОПУ:  Опраштам ти што си ме у пола 4 ујутру пробудио да ми кажеш да сте постали шампиони (ВИДЕО)

Foto: Tanjug/Jan Kruger, Pool via AP

Liverpul u ovom trenutku drži pehar Lige šampiona (čeka se završetak trenutne sezone), Premijer lige, FIFA klupskog Svetskog prvenstva i Superkupa Evrope.

Sada je nemački stručnjak dobio još jedno priznanje i to od kolega iz Premijer lige. Asocijacija menadžera elitnog društva ga je proglasila, očekivano, za najboljeg trenera ove sezone.

Inače, nagrada nosi ime po legendi Mančester junajteda Seru Aleksu Fergusonu i upravo je on imao posebnu poruku prilikom proglašenja dobitnika.

- Fantastično zaista. Liverpul je 30 godina čekao na ovu titulu. Zaslužili su, igrali su odlično cele sezone. Jirgenova ličnost, harizma, sve je bilo sjajno. Jirgen, opraštam ti što si me u pola 4 ujutru probudio da mi kažeš da ste postali šampioni. Ponavljam, potpuno zasluženo. Svaka čast - rekao je Ferguson uz osmeh.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave