POTPUNO VAR LUDILO U NAPULJU: Napoliju tri boda, Sasuolu poništena čak četiri gola od kojih dva Đuričića! (VIDEO)

Novosti online

25. 07. 2020. u 23:45

TEŠKO je zamisliti kako se osećaju igrači Sasuola. Mreže na stadionu „San Paolo“ su se tresle šest puta, a rezultat na semaforu posle 90 minuta je 2:0 za Napoli...

ПОТПУНО ВАР ЛУДИЛО У НАПУЉУ: Наполију три бода, Сасуолу поништена чак четири гола од којих два Ђуричића! (ВИДЕО)

Foto: Tanjug/Cafaro/LaPresse via AP

Zvuči nemoguće, ali je istina. Domaći tim je do prednosti došao u osmom minutu preko Hisaja. I onda je krenulo pravo ludilo.

Prvo je u 32. minutu poništen gol Filipu Đuričiću zbog ofsajda.  Samo pet minuta kasnije srpski igrač drugi put matira Ospinu, ali ni taj gol nije važio. Posle upotrebe video tehonologije (VAR) je ustanovljeno da je njegov saigrač bio u nedozvoljenoj poziciji, pa je Napoli sa minimalnim vođstvom otišao na pauzu.

Po povratku na teren, u 49. minutu, Kaputo donosi novo izjednačenje, VAR ponovo preuzima glavnu ulogu i poništava i drugi pogodak. Prešli su gosti nekako i preko toga da bi Berardi u 61. minutu postigao treći gol svog tima. Pogađajte – VAR, poništen gol i četvrti put zbog ofsajda...

Konačan rezultat postavio je Alan u trećem minutu sudijske nadoknade na asistenciju Mertensa (2:0).

Na kraju, Napolitanci su došli do tri boda i nalaze se na sedmom mestu sa 59 bodova, jednim manje od Milana, dok je Sasuolo iza njih sa 48 poena.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BUDI POBEDNIK, NAVIJAJ ZA VOŠU: Sportsko društvo Vojvodina i kompanija Mozzart potpisali ugovor o saradnji