TENZIJE U UŽICU: Vuletić poručio Raduloviću - pomogli ste Zvezdi za izmišljenu titulu iz 1946. godine

M. Blažić

23. 07. 2020. u 20:12

SOLIDAN fudbal, tri gola i tenzije koje su donele teške reči na "dva nivoa", bilans su treće provere Partizana tokom priprema na Zlatiboru.

ТЕНЗИЈЕ У УЖИЦУ: Вулетић поручио Радуловићу - помогли сте Звезди за измишљену титулу из 1946. године

Foto: FK Partizan

Strateg crno-belih Savo Milošević je slično kao i zimus u Turskoj protiv rumunskog Vitorula izgubio živce zbog pojedinih odluka, ali za razliku od utakmice sa timom Georgi Hadžija nije povukao ekipu sa terena. Šef struke crno-belih je negodovanje ispoljio rafalom teških reči prema arbitru Milošu Vitiću zbog čega je kažnjen žutim kartonom.

- Sviraj kako treba, bezobrazniče jedan - najblaže je što je moglo da se čuje od Miloševića, kojeg ni saradnik u stručnom štabu Strahinja Pandurović nije uspeo da zaštiti od žutog kartona.

Pojedine sudijske odluke su podigle tenzije i u loži stadiona u gradu na Đetinji, pa je posle nekoliko opaski predsednika Zlatibora Veljka Radulovića na račun arbitara prvom čoveku novog superligaša imao šta da kaže potpredsednik kluba iz Humske Vladimir Vuletić.

Njegove zamerke upućene Raduloviću su se u početku odnosile na nepotreban pritisak na sudije, da bi se "loptica" ubrzo prebacila na teren glasanja za proglašavanje Crvene zvezde šampionom iz 1946.

- Da li bi tako urlali da igrate protiv Zvezde? Našli ste na Partizanu da se iživljavate. Trebalo bi da vas bude sramota što ste namaknuli većinu za izmišljenu titulu iz 1946. Vređate sudije iz svečane lože, baš pokazujete na pravi način kako se radi i kako se vodi jedan klub. Sram vas bilo - "ispalio" je Vuletić ka Raduloviću.

Ni prvi čovek Zlatibora nije ostao dužan potpredsedniku Partizana.

- Vas bi trebalo da bude sramota. Više sam ja proveo na stadionu u Humskoj nego vi. I ne brinite o meni nego o tome što je Partizan drugi.

Tenzije pored terena i u loži su očekivano ostavile u senci zbivanja na terenu, gde je imalo šta da se vidi tokom 90 minuta borbenog duela crno-belih i protivnika iz Čajetine. Stratega "valjka" može da raduje činjenica da je Sejduba Suma ponovo spreman za najveće napore i konačno je bio starter, a polako se kristališu i rešenja u poslednjoj liniji.

Lutovac je ponovo igrao desnog beka, dok je Nemanja Miletić komandovao odbranom sa pozicije centralnog defanzivca i velike su šanse da ta rešenja budu na snazi i kad se zakotrlja lopta na superligaškim terenima, 1. avgusta. Partizan će na Zlatiboru ostati do subote, kada sledi povratak u Beograd, a dan kasnije je na programu generalna proba pred početak prvenstva sa Proleterom sa Slane bare.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri