REAL ĆE IPAK IGRATI KLUPSKO SVETSKO PRVENSTVO! Trener Ančeloti je bio besan - a sad će još više

S. R.

11. 06. 2024. u 07:45

ŠAMPION Evrope Real Madrid rešio je sve dileme oko učešća na klupskom Svetskom prvenstvu u fudbalu, prvom u novom formatu sa 32 učesnika, koji je na programu na leto 2025.

РЕАЛ ЋЕ ИПАК ИГРАТИ КЛУПСКО СВЕТСКО ПРВЕНСТВО! Тренер Анчелоти је био бесан - а сад ће још више

FOTO: Tanjug/AP

- Real saopštava da nastup na Svetskom prvenstvu u narednoj sezoni nije pod upitnikom. Stoga će se, kako je i planirano, naš klub takmičiti na ovom zvaničnom turniru koji organizuje FIFA. Odlazimo s ponosom i puni entuzijazma da ćemo naterati milione navijača da još jednom zajedno sa nama sanjaju o novom trofeju - stoji u saopštenju "kraljeva".

Prethodno, italijanski mediji su preneli izjavu trenera Reala Karla Ančelotija da "kraljevi" ne žele da učestvuju na klupskom prvenstvu sveta. On je, navodno, bio besan zbog (mal)tretmana koji prvak Evrope doživljava (i to "za male pare" u odnosu na uobičajenu Realovu zaradu od takmičarskih nastupa), ali - "nadglasan" je u upravi Madriđana.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Last Minute AKCIJA Popust čak do 380 evra! Iskoristite akciju i rezervišite letovanje na najpopularnijoj destinaciji ove sezone