ALBERT NAĐ NAKON MEČA ČUKARIČKI - PARTIZAN: Obezbedili smo drugo mesto, što je bio cilj pred plej-of

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

17. 05. 2024. u 21:10

PARTIZAN će ovu sezonu okončati na drugom mestu u Superligi Srbije. Crno-beli su u 36. kolu pobedili Čukarički sa 1:0, a utiske posle meča na Banovom brdu izneo je trener "parnog valjka" Albert Nađ.

АЛБЕРТ НАЂ НАКОН МЕЧА ЧУКАРИЧКИ - ПАРТИЗАН: Обезбедили смо друго место, што је био циљ пред плеј-оф

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

On je bio zadovoljan rezultatom, ali ne i onim što je ekipa pokazala u prvom poluvremenu u kojem su "brđani" imali nekoliko odličnih prilika.

- Mogu da budem zadovoljan ispunjenim ciljem, ali ne prvim poluvremenom, jer smo imali pomoć vetra, a nismo igrali kako smo želeli. Moram još jednom da napomenem Aleksandra Jovanovića, koji je fenomenalno branio. Drugo poluvreme smo taktički bolje postavili, postigli gol i neutralisali napade Čukaričkog - rekao je Nađ posle utakmice za "TV Arena Sport".

Ovaj 49-godišnji stručnjak je istakao da je tim osvajanjem drugog mesta ispunio cilj koji je postavio na početku plej-ofa.

- Rekli su mi da tri godine nismo zabeležili pobedu, to je dug period, imaš određeni strah, imali smo neki grč u kome smo počeli meč, pravio nam je Čukarički problem. Drugo poluvreme smo defanzivno bolje radili, Saldanja je u drugom poluvremenu taktički odrađivao mnogo bolje, kao i Zahid, zato smo tranziciju izvodili bolje. Obezbedili smo drugo mesto, što je bio cilj pred plej-of, ostaje nam poslednja utakmica protiv Radničkog iz Kragujevca, koji je sjajna ekipa, nadam se pobedi i tu - zaključio je Nađ.

Podsetimo, Partizan ima 77 bodova, pet više od TSC-a pred poslednje kolo koje se igra narednog vikenda.

BONUS VIDEO: CRNO-BELA RADOST NA MARAKANI: Ovako je Partizan dao gol Zvezdi u 173. večitom derbiju

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VREME JE ZA SPEKTAKL – DRUGA ŠANSA ZA MILIONERE ILI 15. TITULA ZA KRALJEVE? Pogledajte šta nas očekuje u finalu Lige šampiona!