MESI BESAN KAO RIS: Uveli pravilo za koje nije znao, nisu mu dali da se vrati na teren

Novosti online

12. 05. 2024. u 12:03

Fudbaleri Inter Majamija su na gostvovanju u Montrealu u Kanadi uspeo da napravi čudo i da posle 2:0 za domaćina golovima Rohasa, Suareza i Kremačija dođe do pobede 3:2 (0:2).

МЕСИ БЕСАН КАО РИС: Увели правило за које није знао, нису му дали да се врати на терен

Foto: Profimedia

Lionel Mesi je na ovoj utakmici odigrao ceo meč, a u jednom momentu se našao u čudu! On je morao da izađe van terena posle jednog starta rivala, a kada je hteo nazad na teren sudije mu to nisu dozvolile.

Glavna fudbalska liga (MLS) je da bi sprečio igrače da "kradu" vreme i da simuliraju povrede uveo pravilo da igrač kome se ukaže medicinska pomoć ne sme da se vrati na teren u naredna dva minuta. Sada je jedan od najboljih fudbalera svih vremena bio jako frustriran zbog toga i videli smo ga kako odmahuje glavom pored terena. 

- Sa ovakvim pravilom svi gube - vikao je Mesi pored terena, vidno ljut i uznemiren. 

Inter Majami je ipak na kraju došao do pobede, a ove sezone ekipa čiji je vlasnik Dejvid Bekam igra sjajno. Pre dolaska Lionela Mesija ovo je bio jedan od najgorih timova MLS-a (Glavna fudbalska liga), a sada su na vrhu tabele sa 27 27 bodova, tri više od Sinsinatija i sedam više od Njujork Red Bula.

Luis Suarez je sa 11 golova najbolji strelac lige zajedno sa Arangom i Bentekeom, a Lionel Mesi ima 10 golova, ali čak 13 asistencija. 

BONUS VIDEO NOVI GOL PARTIZANA: Natho drugi put strelac protiv Železničara

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA NOVOSTI: Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice