ŠAMPION SE NE OPUŠTA: Fudbaleri Crvene zvezde ne idu u Lučane protiv Mladosti na "izlet"

Z. Ćorović

08. 05. 2024. u 12:45

NEMA opuštanja, iako je titula već u džepu. Trener Crvene zvezde Vladan Milojević je poručio da od svog tima (18.30) u Lučanim protiv Mladosti očekuje još jedno šampionsko izdanje. Sigurno je da će biti mešanja karata, novu šansu kao zapete puške čekaju mladi igrači crveno-belih, poput Šljivića, Mimovića, Sremčevića, Radojevića...

ШАМПИОН СЕ НЕ ОПУШТА: Фудбалери Црвене звезде не иду у Лучане против Младости на излет

FOTO: FK Crvena zvezda

- Kada smo matematički obezbedili titulu i ostvarili cilj na utakmici protiv TSC, to veče smo se radovali, a zatim i malo odmorili - ističe Milojević. - To je već iza nas. U ovom trenutku imamo nove ciljeve, to sam rekao i igračima. Nema opuštanja, idemo dalje da radimo. Ima puno stvari koje me interesuju, napredak i razvoj ekipe, kao i igrača pojedinačno. Motivisani smo i želimo da nastavimo sa dobrim rezultatima. Poručio bih i ovom prilikom našim navijačima da dođu da nas bodre. Bez obzira na sve, ovo je jako bitna utakmica. Tako i treba da razmišljamo.

Zvezdin trener je, po običaju, lepim rečima pričao o današnjem domaćinu.

- Ekipa Mladosti je apsolutno zasluženo u plej-ofu. Ispratili smo prethodne utakmice tima iz Lučana. Rasterećeni su i uvek igraju dobro i na strani, a pogotovo kada su domaćini. Imaju odličan spoj, igrače koji su iskusni, ali u poslednje vreme su predstavili i par dobrih mladih igrača. Jaki su kao kolektiv, zato nas očekuje teška utakmica, kao i sve prethodne koje smo odigrali. n

Džajić: Pogođena zlatna "žica"

POČASNI predsednik Crvene zvezde Dragan Džajić ponosan je posle osvajanja nove tilule.

- Veliki je uspeh i za svako poštovanje biti prvak države sedam puta u nizu. Trebalo bi nastaviti u tom pravcu. Rezultati su plod kvalitetnog rada u kontinuitetu. "Žica" je pogođena čim se titule osvajaju u seriji. Crvena zvezda nikad ne staje i ne dozvoljava da se opustiš ni u jednom segmentu. Time je uspeh još veći. Sigurno je želja da se osvoji i Kup i zaokruži sezona duplom krunom - zaključio je Džajić.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (0)

NA SAMO OKO 2 SATA LETA OD VAS: Nikad povoljnije letovanje na afričkom Mediteranu!