''NEĆEMO U ZAJEČAR!'' Navijači OFK Beograda neće bodiriti ljubimce na ''domaćim'' utakmicama

Filip Milošević

19. 04. 2024. u 18:00

Najvatreniji navijači OFK Beograda, plava unija, neće organizovani bodriti klub na domaćim utakmicama, odluka je navijače grupe.

НЕЋЕМО У ЗАЈЕЧАР! Навијачи ОФК Београда неће бодирити љубимце на домаћим утакмицама

Foto: N. Paraušić

- Od sledeće godine, OFK Beograd će igrati „domaće“ utakmice na stadionu u Zaječaru, jer je naš stadion, koji je u vlasništvu Grada Beograda, u fazi raspada preko deset godine i kako je najavljeno počeće rekonstrukcija stadiona koju smo dugo čekali, što je i razlog našeg igranja u Zaječaru. Opcije igranja u Beogradu nije bilo, jer neki klubovi kreću sa renoviranjem svojih stadiona, a isto tako neki klubovi koji jednostavno nisu mogli, ili želeli da izađu u susret.

Podsećamo da je prava rekonstrukcija krenula pre deset godina u organizaciji kluba, ali je grad Beograd usred renoviranja zaustavio sve i nije dao klubu da se nastavi rekonstrukcija.

Grad Beograd je glavni krivac za zapostavljanje Omladinskog stadiona, jer su u interesu oduvek bili samo Partizan i Zvezda - poruka je navijača OFK Beograda.

Odluka navijačke grupe i Kluba prijatelja OFK Beograda, kako stoji u saopštenju, ima jednoglasni sadržaj.

- Dok se ne vratimo na naš stadion, nećemo organizovano pratiti „domaće“ utakmice, već ćemo ići samo na gostovanja. A mi ćemo se nikad složnije boriti da se to ostvari, kao što smo se i izborili prethodnih godina da sačuvamo klub od gašenja.

U nadi da će država, kao i Grad Beograd, započeti obećanu rekonstrukciju što pre, jer bi sramota bila da razni klubovi bez trunke istorije dobijaju nove stadione, a da veliki OFK Beograd, polufinalista Kupa pobednika kupova igra na oronulom Omladinskom stadionu. 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)