OZBILJNA SITUACIJA: "Večiti derbi" neće biti nimalo običan za Vladana Milojevića

Novosti online

15. 04. 2024. u 17:54

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević će u subotu od 18 časova, u 173. "večitom derbiju" protiv Partizana, voditi fudbalere "crveno-belih" jubilarni 200. put sa klupe.

ОЗБИЉНА СИТУАЦИЈА: Вечити дерби неће бити нимало обичан за Владана Милојевића

FOTO: FK Crvena zvezda

"O Vladanu Milojeviću se može govoriti jedino u superlativu, jer su njegovi poduhvati sa Crvenom zvezdom vratili naš klub na staze stare slave. Popularni 'Klark Kent' je sa voljenim klubom ispisao istoriju, a nadimak su mu dodelili naši navijači usled njegovog stila i stava koji poseduje dok vodi utakmicu", navodi se u klupskoj objavi na zvaničnom sajtu.

Dodaje se da je Milojević (54) Zvezdin rekorder jer je predvodio ekipu na čak 44 evropska duela.


"Može se pohvaliti sa dve grupne faze Lige šampiona i prolećem u Ligi Evrope. Naš klub je ponovo postao prepoznatljiv širom sveta, dok smo u domaćim okvirima podizali pehare osvajavši titule", naglašava se na sajtu Zvezde.


Ističe se da iskusni šef stručnog štaba od povratka na klupu niže pobede, a do sad je računajući takmičarske i prijateljske mečeve 199 puta predvodio Zvezdu sa klupe.

Statistika mu je pozitivna i glasi: 146 pobeda, 32 remija i 21 poraz.


"Pred crveno-belima je novi izazov kada će u subotu, 20. aprila od 18 časova odigrati 173. "večiti derbi". Imaće svi zvezdaši priliku da posmatraju pravu fudbalsku predstavu na stadionu "Rajko Mitić" i kao 12. igrač pomognu šefu Milojeviću da trijumfom obeleži 200. nastup na klupi naše Zvezde", zaključuje se u klupskoj objavi.

Inače, u ovaj derbi Zvezda ulazi sa čak sedam bodova prednosti u odnosu na Partizan.

 

Bonus video: Kad je u halu ušao vojni orkestar, i "delije" i "grobari" zagrmeli kao jedan!

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave