BESPLATNO NA VRŠAC: Crvena zvezda obradovala najmlađe navijače

Filip Milošević

08. 04. 2024. u 15:21

Navijači Fudbalskog kluba Crvena zvezda saopštili su danas da će ulaz na utakmicu četvrtfinala Kupa Srbije, u sredu protiv OFK Vršca od 19 časova, biti besplatan za decu mlađu od 14 godina.

БЕСПЛАТНО НА ВРШАЦ: Црвена звезда обрадовала најмлађе навијаче

FOTO: FK Crvena zvezda

U objavi navijača Crvene zvezde ističe se da će kapije na istočnoj strani stadiona "Rajko Mitić" biti otvorene za sve mališane starosti do 14 godina. Dečaci i devojčice će moći u pratnji jedne odrasle osobe koja poseduje uzlaznicu da besplatno prisustvuju meču.

Kako je objavljeno na zvaničnom sajtu Zvezde, ulaznice za meč protiv OFK Vršca su u prodaji onlajn na sajtu: https://crvenazvezda.iticket.rs/sr/tickets.html. Takođe, ulaznice će se prodavati na šalterima Marakane u utorak (9. april) od 10 do 18 sati, kao i u sredu (10. april) na dan utakmice od 12 do 19 časova.

Cene ulaznica su sledeće: Sever: 400 dinara, Istok: 500 dinara, Zapad: 700 dinara, Tribina "Siniša Mihajlović": 1400 dinara.

U objavi navijača dodaje se da je utakmica protiv Vršca prava prilika za sve zvezdaše da uživaju u crveno-beloj mladosti. Ističe se da aktuelni lider na tabeli Superlige Srbije nastavlja odbranu pehara namenjenog osvajaču najmasovnijeg klupskog takmičenja u našoj zemlji.

Podseća se da je pred izabranicima Vladana Milojevića meč protiv tima koji nastupa u Prvoj ligi Srbije. Posebno se podvlači da se filozofija Crvene zvezde sastoji u tome da nema "lakih" utakmica kao i da se pobeda nikad ne upisuje unapred. Dodaje se da će Zvezdi biti neophodna podrška navijača, koji su uvek ključan faktor kako bi se ostvario trijumf.

U saopštenju navijača dodaje se da se na meču protiv ekipe IMT, prošle srede na najvećem srpskom stadionu, čak sedam bonus igrača Crvene zvezde našlo na terenu, čime je klub iz Ljutice Bogdana pokazao da veruje u nadolazeće naraštaje. Navijači u objavi zato dodaju da je meč protiv OFK Vršca idealna prilika da publika ponovo uživa u Zvezdinoj mladosti.

- U ovom trenutku Crvenu zvezdu karakteriše veliki broj mladih igrača, koji su mahom ponikli u fudbalskoj akademiji beogradskog velikana. Od početka prolećnog dela prvenstva svi zvezdaši su mogli da uživaju u partijama Ivana Guteše, Ognjena Mimovića, Viktora Radojevića, Nikole Mituljikića, Jovana Šljivića, Nikole Kneževića, Jovana Mituljikića, kao i Uroša Sremčevića koji je stigao kao pojačanje iz lučanske Mladosti - stoji dalje u objavi.

Podseća se da su se prvom timu pridružili Veljko Milosavljević, Adem Avdić i Andrija Maksimović.

- Već smo mogli da svedočimo prvim minutima koje su upisali Milosavljević i Maksimović, upravo na mečevima nacionalnog kupa protiv Trajala, odnosno Radničkog iz Niša. Ukoliko rezultat bude išao naruku crveno-belima, verujemo da će se talentovani igrači ponovo predstaviti gledaocima na "Marakani". To će biti nova prilika da svi navijači Crvene zvezde uživaju u nastupu dečaka, koji su se edukovali, a potom i afirmisali na terenima iza juga Marakane - zaključuje se u saopštenju navijača Crvene zvezde.

BONUS VIDEO: Nesvakidašnja scena, "ujedinili" se "grobari" i "delije" posle derbija

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA GLEDA I NE VERUJE: Rafael Nadal je ovo uradio u Španiji i ruski mediji su zbog toga počeli da krše zakon