MILAN NASTAVIO SERIJU POBEDA: Jović šansu dobio sa klupe, Krstović isključen (VIDEO)

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

06. 04. 2024. u 16:57

FUDBALERI Milana nastavili su niz pobeda, pošto su u 31. kolu Serije A savladali Leće na "San Siru" sa 3:0. Ovo je "rosonerima" bio sedmi uzastopni trijumf u svim takmičenjima.

МИЛАН НАСТАВИО СЕРИЈУ ПОБЕДА: Јовић шансу добио са клупе, Крстовић искључен (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Srpski reprezentativac Luka Jović ponovo je meč počeo na klupi. Stefano Pioli ga je na teren poslao u 62. minutu, ali bivši igrač Real Madrida nije uspeo da se upiše u strelce ili asistira.

Na drugoj strani je od starta priliku dobio nekadašnji igrač Crvene zvezde Nikola Krstović. Ipak, on neće po dobrom pamtiti gostovanje u "gradu mode", pošto je za njega utakmica bila završena u 45. minutu kada je dobio direktan crveni karton zbog starta nad Samjuelom Čukvuezeom.

Što se same utakmice tiče, Milan je već posle 20 minuta vodio sa 2:0 zahvaljujući pogocima Kristijana Pulišića i Olivijea Žirua.

"Rosoneri" su treći pogodak postigli u drugom poluvremenu, tačnije u 57. minutu kada je Rafael Leao ispostavilo se postavio konačan rezultat.

Milan posle ove pobede čvrsto drži drugu poziciju sa 68 bodova, Leće je na 13. mestu sa 29.

BONUS VIDEO: Evrogol Milana Rodića, ovako je Zvezda uvećala prednost protiv IMT

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)