JEZIVO: Fudbaler pogođen kamenom u glavu, ostao bez svesti (FOTO)

Александар Илић
Aleksandar Ilić

05. 04. 2024. u 14:32

NEMILE scene dolaze nam iz Južne Amerike.

ЈЕЗИВО: Фудбалер погођен каменом у главу, остао без свести (ФОТО)

FOTO: Profimedia

Fudbaler Penjarola Maksimilijano Olivera pogođen je velikim kamenom u glavu nakon meča protiv Rosario Centrala u 1. kolu grupne faze Kopa Libertadoresa.

Neredi na tribinama počeli su mnogo pred početak susreta, kada su domaći navijači krenuli da kidaju zaštitnu ogradu i bacaju je na gostujuće navijače. Tom prilikom nije niko zadobio povrede, ali je na kraju stradao levi bek Penjarolove ekipe.

Rosario je slavio 1:0, te su igrači protivničkog tima odmah krenuli ka svojim navijačima kako bi mogli da im zahvale na nesebičnoj podršci. Usledilo je divljanje pristalica domaćeg tima koji su sa svoje tribine bacali tvrde predmete ka rivalima.

Kako pišu tamošnji mediji, jedan kamen pogodio je u levi deo lica Oliveru. Usledio je trenutak u kome je izgubio kontrolu i krenuo prema tribinama kako bi se fizički obračunao sa navijačima. U nameri su ga sprečili saigrači.

Mediji tvrde da je usled gubitka krvi ostao bez svesti, a kontrola u bolnici pokazala je da je prošao bez težih povreda.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)