ČISTA EMOCIJA MEGVAJERA: "Hvala selektoru što sam tu!"

Novosti online

22. 03. 2024. u 12:42

Fudbalere Engleske očekuju dve jake provere u narednom periodu, a na okupljanju je za medije govorio i jedan od najstandardnijih reprezentativaca Hari Megvajer.

ЧИСТА ЕМОЦИЈА МЕГВАЈЕРА: Хвала селектору што сам ту!

FOTO: Tanjug/AP

Defanzivac, od svog dolaska u Mančester junajted, beleži česte uspone i padove u formi, ali mu selektor "Gordog Albiona" slepo veruje i gotovo da je neizostavan na spisku reprezentacije. Megvajer je na tome jako zahvalan Geretu Sautgejtu.

– Zahvalan sam selektoru na podršci i poverenju što sam bio u svakoj akciji, na svakom spisku, gotovo svaki put starter. Mnogi smatraju da ne bi trebalo da igram. Ima i miliona ljudi koji misle da bi trebalo da igram. To je fudbal i zbog toga je to divna igra, jer svako ima drugačije mišljenje – rekao je Megvajer.

Engleska sa Brazilom igra na Vembliju u subotu, a tri dana kasnije igra protiv Belgije. Prvi meč na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj Engleska igra protiv Srbije 16. juna od 21 čas.

BONUS VIDEO: MAJSTORIJE ZVEZDINE "DESETKE": Gol kojim je Aleksandar Katai doneo 5:0 protiv Radničkog

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!