NOVI OTKAZ PIKSIJU! Selektor Srbije u poslednji čas ostao bez štopera

Novosti online

12. 03. 2024. u 12:11

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi prvo je objavio širi spisak kandidata za mečeve sa Kiprom i Rusijom, a onda nakon što je precrtao Srđana Babića odmah ga je vratio na spisak. Razlog za to je izgleda Matija Nastasić!

НОВИ ОТКАЗ ПИКСИЈУ! Селектор Србије у последњи час остао без штопера

FOTO: M. Vukadinović

Naime, prema pisanju "Informera", fudbaler Majorke neće se pojaviti na reprezentativnom okupljanju.

Podsećanja radi, trebalo bi da "orlovi" 21. marta u Moskvi odigraju prijateljski meč sa Rusijom, a onda četiri dana kasnije da putuju u Larnaku i igraju sa Kiprom. Selektor Stojković saopštio je najpre širi spisak, a onda je sa njega sklonio šestoricu igrača i objavio na koga konačno računa za predstojeće utakmice. Na užem spisku našao se i Matija Nastasić, a prema saznanjima Informera, on je nakon toga javio selektoru da neće biti tu.

- Nastasić igra standardno za Majorku i igrao je pre četiri dana utakmicu protiv Barselone, u kojoj je na terenu proveo 90 minuta. Inače, ove sezone pruža odlične partije i zavredio je pažnju selektora Stojkovića, koji je računao na njega. Međutim, nakon objavljivanja spiska, javio mu je da ne dolazi - objašnjava izvor Informera. 

Osim Nastasića, selektor je za predstojeće utakmice od štopera pozvao i Nikolu Milenkovića (Fiorentina), Erhana Mašovića (Bohum), Strahinju Erakovića (Zenit) i Strahinju Pavlovića (Salcburg). Zbog otkazivanja fudbalera iz Majorke, morao je brzo da reaguje.

- Tako je Piksi došao na ideju da zove Srđana Babića. On nastupa za Spartak iz Moskve i zapravo je standardan u timu, ne računajući dve utakmice kada je bio prehlađen. Srbija će odigrati dve utakmice, putuje se u dve države, igračima će možda biti naporno i potrebno je Piksiju da ima veći broj fudbalera na raspolaganju. Savez je već obavestio Spartak iz Moskve - zaključio je izvor Informera.

Bonus video: Nesvakidašnja scena, "ujedinili" se "grobari" i "delije" posle derbija

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave