KO ĆE SLEDEĆI U ČETVRTFINALE LIGE ŠAMPIONA? I danas dve prilično zanimljive revanš utakmice u elitnom takmičenju

Novosti online

06. 03. 2024. u 10:44

Još dva tima ispašće večeras iz elitnog evropskog klupskog nadmetanja u fudbalu.

КО ЋЕ СЛЕДЕЋИ У ЧЕТВРТФИНАЛЕ ЛИГЕ ШАМПИОНА? И данас две прилично занимљиве реванш утакмице у елитном такмичењу

FOTO: FK Crvena zvezda

Real Madrid - Lajpcig (prvi meč 1:0)

Fudbaleri Reala dočekaće danas od 21 sat na svom terenu ekipu Lajpciga u revanš meču osmine finala Lige šampiona.


U prvom susretu, koji je odigran 13. februara u Nemačkoj, Real je pobedio rezultatom 1:0. Madridski klub je posle trijumfa protiv Lajpciga odigrao tri meča u španskoj La Ligi i zabeležio jednu pobedu uz dva remija. Real je prvi na tabeli La Lige sa 66 bodova.


"Moraćemo da pokažemo najbolju verziju sebe. Posao još nije gotov. Ocenili smo prvu utakmicu, pronašli smo dobre stvari i oblasti u kojima možemo da napredujemo. Mislim da smo spremni. Lajpcig je veoma opasan tim u tranzicijama", izjavio je trener Reala Karlo Ančeloti.


Lajpcig je na poslednja tri meča u Bundesligi ostvario dve pobede i jedan poraz. Ovaj klub se nalazi na petom mestu na tabeli, sa 43 boda.


"Uvereni smo da možemo. Odlazimo s uverenjem da ćemo ostvariti fenomenalan rezultat. Treba nam malo sreće, ali možemo podstaknuti stvari. U prvoj utakmici smo pokazali Realu da možemo da igramo sa njima. Evo nas, spremni smo da to ponovo pokažemo", istakao je trener Lajpciga Marko Roze.

Mančester siti - Kopenhagen (prvi meč 3:1)


Fudbaleri Mančester sitija dočekaće od 21 sat na Etihadu ekipu Kopenhagena u revanš meču osmine finala Lige šampiona. Engleski klub je u prvom susretu, koji je odigran 13. februara u Kopenhagenu, slavio sa 3:1. Mančester siti je aktuelni osvajač Lige šampiona.


Domaćin je na poslednjih pet utakmica u svim takmičenjima zabeležio četiri pobede uz jedan remi. Tim trenera Pepa Gvardiole se trenutno nalazi na drugom mestu na tabeli Premijer lige sa 62 boda.


Gosti su u solidnoj formi - na poslednja tri duela u danskoj Superligi ostvarili su dve pobede i jedan poraz. Kopenhagen je treći na tabeli danskog prvenstva sa 39 bodova.


 

BONUS VIDEO: Nestvarno - ovo su Rusi zasvirali kada su fudbaleri Zvezde izašli na teren u Sankt Peterburgu

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!