"NESTAO" DUŠAN VLAHOVIĆ: Izgleda da Juventus može da zaboravi na titulu

Novosti online

03. 03. 2024. u 22:40

Dušan Vlahović je čas najsjajnija zvezda na Juventusovom nebu, čas neprimetan usled prilično blede igre veznog reda torinske "stare dame". Ponovo mu se baš to desilo na velikoj utakmici.

НЕСТАО ДУШАН ВЛАХОВИЋ: Изгледа да Јувентус може да заборави на титулу

FOTO: Tanjug/AP

Nedavno je srpski as ostao bez golgeterskog učinka protiv Intera, kada je možda i odlučena trka za titulom, a tako se završio i njegov nastup u Napulju:

Napoli je, iako aktuelni šampion, bio bez uloge favorita na svom terenu usled serije očajnih rezultata ove sezone, ali je pobedio ekipu Juventusa sa 2:1.

Domaćina je na stadionu "Dijego Maradona" u vođstvo doveo Gruzijac Kvarackhelija u samom finišu prvog poluvremena - kada je njegov volej raspametio navijače kluba podno Vezuva (VIDEO), a nadu "staroj dami" doneo je lukavim potezom Kjeza u 81. (VIDEO).

U završnici meča, u 81. minutu, Napoli je imao penal, koji Osimen nije iskoristio usled odbrane Šćešnog, ali je odbrana Juvea očajno reagovala: čak trojica domaćih igrača pritrčala su odbijenoj lopti, a Raspadori bio najbrži i smestio je u mrežu za konačnih 2:1 (VIDEO).

Samo nedelju dana nakon što je Vlahović spasao Juventus bruke, on i njegovi saigrači (Filip Kostić je ostao neiskorišćena zamena), doživeli su četvrti prvenstveni poraz.

To je, uz šest remija, dovelo da Juventus ostane na 57 bodova, 12 manje od vodećeg Intera.

Napoli je deveti na tabeli Serije A, sa 40.

Dušan Vlahović se nervira tokom utakmice Serije A Napoli - Juventus / FOTO: Tanjug/AP

Pratite i ono što Dušan Vlahović radi, i ostali "orlovi", na sportskim stranicama portala "Novosti".

Na sasvim ste dobrom mestu.

Bonus video: Ovo su deca skandirala Bugarima na meču Srbija - Bugarska u Leskovcu

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!