ČISTA PLJAČKA! Madriđani ogorčeni zbog poteza sudije Hesusa Hila Manzana

Đ. S.

04. 03. 2024. u 08:10

IGRAO se 98. minut na meču Valensija - Real Madrid (2:2) kada je Brahim Dijaz uputio centaršut sa desne ivice šesnaesterca domaćina. Kako je lopta poletela sa njegove noge, tako je sudija Hezus Hil Manzano dunuo u pištaljku i odsvirao kraj utakmice. Samo sekund ili dve, fudbal je sleteo na glavu Džuda Belingema koji je pogodio za pobedu ali uzalud!

ЧИСТА ПЉАЧКА! Мадриђани огорчени због потеза судије Хесуса Хила Манзана

FOTO: Tanjug/AP

Manzanao je već odsvirao svoje, kako figurativno, tako i doslovno i uskratio "kralju" priliku da sa "Mestalje" ponese sva tri boda. Svima je u tom trenutku bilo jasno kakvu glupost je Manzano napravio, igrači Reala su ga odmah okružili i pokušali da saznaju zašto im je prekinuo akciju koja je dovela do gola za pobedu...

Imao je Španac mnogo bolje trenutke da dune u pištaljku. Na primer, odmah nakon kornera koji je minut ranije izveo Luka Modrić... Mogao je i da ostane nem, ali je izabrao najgori mogući trenutak da odsvira kraj meča. Zato će sada trpeti posledice i teške reči koje stižu iz prestonice Španije, što iz medija, što iz samog kluba.

- Neobično, nečuveno, sramotno, čista pljačka. Podsetimo da je Mansano svirao tri penala protiv Reala na "Mestalji" - naveli su na Realovoj klupskoj televiziji i podsetili na neke ranije "previde" Manzana.

Nije mu prvi put

GREŠKE ovakvog tipa, dešavale su se i ranije Hesusu Hilu Manzanu. Iako važi za jednog od najboljih španskih arbitara, Manzano je sličan previd imao 2017 takođe na meču Reala, ali ovaj put u njegov korist budući da je tada poništio pogodak Malage i svirao kraj poluvremena pre vremena. Takođe, ni navijači Zvezde ga neće zapamtiti po lepom budući da nije dozovolio crveno-belima da izvedu korner u smiraj nadoknade protiv Milana na San Siru.

Ni trener Madriđana Karlo Ančeloti, nije imao razumevanja za Manzanovu odluku da svira kraj, ali i da pokaže Džudu Belingemu crveni karton nakon poslednjeg zvižduka.

- Desilo se nešto bez presedana. Posle skoka imali smo posed, lopta je bila u našim nogama, u opasnoj zoni... Kraj je mogao da svira tek kada Valensija dođe deo lopte. Ne znam šta bih još mogao da kažem na ovu temu. Belingem? Bio je frustriran, kazao je sudiji da se radi o "jeb..om golu". Razumem ga. Očigledno je bilo da je prišao žestoko sudiji, ali nije njega opsovao. To uopšte nije bila uvreda na račun arbitra. Vidćemo šta će na kraju da presude disciplinci - dodao je Italijan.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024