ZVEZDA SA TRI PROBLEMA PRED VEČITI DERBI! Vladan Milojević posle meča sa TSC-om otkrio o čemu se radi

Novosti online

02. 03. 2024. u 18:08

TSC i Crvena zvezda su se sastali u 23. kolu Superlige Srbije, a konačan ishod prilično je obradovao trener gostiju, Vladana Milojevića, kako zbog rezultata, tako i zbog činjenice da je napravljen dobar "zalet" za predstojeći "večiti derbi".

ЗВЕЗДА СА ТРИ ПРОБЛЕМА ПРЕД ВЕЧИТИ ДЕРБИ! Владан Милојевић после меча са ТСЦ-ом открио о чему се ради

FOTO: FK Crvena zvezda

Podsetimo, u vrlo zanimljivoj utakmici, Crvena zvezda je savladala trećeplasirani TSC u gostima i tako, makar privremeno, za dva boda prestigla Partizan (koji igra sa Železničarom iz Pančeva).

Govoreći za TV Arena sport posle meča, Zvezdin strateg je ovako sumirao utiske:

- Ne bih sada o derbiju. Ova utakmica nam nije ništa manje bila bitna, ništa slabija od prethodnih. Pripremali se cele nedelje, TSC je izuzetno dobra ekipa, rekao sam da je to tim sa jasnim ciljem. Sad je protiv nas igrao malo zatvorenije, a kad vi jurite i treba da date gol, morate i da branite kontre. Ali, dosta je to dobro bilo. Najviše problema mi predstavljaju ove tri povrede, morali smo dve prinudne izmene da izvršimo, a na kraju se sve završilo kako se završilo - rekao je Milojević.

Govoreći o povređenim igračima, otkrio je sledeće:

- Dragović ima problem sa mišićem, Spajić sa zglobom, Lučić sa kolenom. Tako se sve danas izdešavalo. To je fudbal, možda su i to "čari fudbala". Ali, u svakom slučaju, da odam priznanje igračima na taktičkoj disciplini, ali i ovoj divnoj publici, što je došla da nas bodri. Iskoristio bih priliku da, kada sam već prvi put akter na ovom stadionu, da kažem da je teren prelep, stvarno... ovo je nešto što prelepo i svaka čast TSC-u sa moje strane - zaključio je Vladan Milojević.

Bonus video: Ovako je dosuđen prvi penal za Zvezdu protiv TSC-a:

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu