NOVI DRES ZA EURO: Nećete verovati šta će se nalaziti na opremi

Novosti online

28. 02. 2024. u 18:30

Fudbalska reprezentacija Srbije se polako priprema za prvo evropsko prvenstvo posle 24 godine, a uskoro bi trebalo da bude gotova i nova oprema koja će na sebi imati jedan specifičan detalj.

НОВИ ДРЕС ЗА ЕУРО: Нећете веровати шта ће се налазити на опреми

FOTO: M. Vukadinović

Iako nije objavljen tačan izgled, pojavile su se informacije koje je preneo "Footy Headlines" da će "orlovi" nastupati crveno-plavoj garnituri, na kojoj bi dominirao srpski orao i to bi bila domaća garnitura.

Gostujuća garnitura bi bila bele boje sa tamno plavim siluetama na kojoj bi bio najupečatljiviji detalj Đavolje varoši po prvi put na dresu reprezentacije.

Podsetimo, Srbija će na EURO igrati u grupi sa Engleskom, Slovenijom i Danskom, a ovaj šampionat se igra od 14. juna do 14. jula.

Izabranici Dragana Stojkovića Piksija prvi meč na kontinentalnoj smotri odigraće 16. juna od 21 sat protiv "gordog albiona".

BONUS VIDEO: PARTIZAN PROBIO BEDEM RADNIKA: Evo kako su crno-beli poveli u Surdulici

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)