SKANDAL: Igrao za reprezentaciju na Mundijalu u Kataru, sada ide u zatvor i to iz neverovatnog razloga

Александар Илић
Aleksandar Ilić

24. 02. 2024. u 12:18 >> 12:20

FUDBALER reprezentacije Maroka i Kvins Park Rendžersa Ilijas Šar dobio je presudu po kojoj će godinu dana provesti u zatvoru.

СКАНДАЛ: Играо за репрезентацију на Мундијалу у Катару, сада иде у затвор и то из невероватног разлога

FOTO: Tanjug/AP

On je, po navodima, slomio lobanju vozaču kamiona. Presudu je doneo francuski sud, a događaj se odigrao pre četiri godine kada je bio na odmoru.

Umesto da uživa, njegov odmor se pretvorio u noćnu moru. Došlo je do svađe ko će prvi ući u autobus koji je vodio grupu na kajak destinanciju, a Šar je u jednom momentu podigao kamen i udario čoveka u glavu.

Žrtva je bio Nils T, vozač kamiona, koji je od zadobijenih povreda imao pukotinu od dva centimetra u lobanji i hitno je odveden u bolnicu u Rems u kritičnom stanju.

Inače, Marokanac koji je rođen u Belgiji je do sada odigrao 13 mečeva za Maroko i postigao je jedan gol, a zanimljivo je da je igrao i na Svetskom prvenstvu u Kataru, gde je odigrao 45 minuta u meču za treće mesto protiv Hrvatske, koji je Maroko izgubio.

BONUS VIDEO: Geri Lineker: Džud Belingem je pravi vođa, napravio je sjajan potez

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!