"NISAM OVO OČEKIVAO!" Vladan Milojević posle Zvezda - Voždovac: Ja nisam neko ko kuka, čekam dva velika pojačanja!

Novosti online

10. 02. 2024. u 18:39

Crvena zvezda i šestoplasirani Voždovac sastali su se u 20. kolu Superlige Srbije, a trener branioca trona, povratnik na njegovu klupu, Vladan Milojević, ostao je zatečen.

НИСАМ ОВО ОЧЕКИВАО! Владан Милојевић после Звезда - Вождовац: Ја нисам неко ко кука, чекам два велика појачања!

FOTO: FK Crvena zvezda

Podsetimo, u vrlo zanimljivoj utakmici Crvena zvezda je pobedila Voždovac, a potom je Vladan Milojević stao pred kameru TV Arena sport.

Najpre je upitan kako se osećao kao povratnik na klupu crveno-belih kada je prošao kroz čuveni tunel ma Marakani:

- O emociji, strasti i ljubavi ne treba da pričamo. To je neupitno. Međutim, moramo da se posvetimo poslu, onome što treba da radimo i zbog čega sam došao.

Sam je nastavio na sledeći način:

- Prvo bih hteo da pohvalim ovu divnu publiku. Nisam očekivao (ovoliku posetu, prim. aut. - a na tribinama je bilo 26.340 gledalaca), stvarno im svaka čast. Želeo bih da nastave da nas bodre jer biće teška polusezona, stvarno. Rekli smo da ćemo se truditi, daćemo sve od sebe... Znamo koji su nam ciljevi. Momci vredno rade, videli ste i današnju utakmicu, protiv jednog dobrog protivnika... pokušavali smo da imlemtiramo ono što smo trenirali. Da je ovo bila neka trening ili prijateljska utakmica, sigurno bi (moji igrači) bili bolji, ali, znate kako je, pritisak je, ovo je Zvezda. Oni to treba da shvate, pogotovo mlađi, ali i stariji. U svakom slučaju, ono što ostaje iza nas je pobeda, ova tri boda i sad imamo celu nedelju da se spremimo za tešku utakmicu, gostovanje u Novom Pazaru.

 

A posle megdana sa Pazarcima, sledi težak niz za šampiona, TSC, Čukarički, "večiti derbi"...

- Početak je sezone, još ekipe nisu uhvatile takmičarski ritam. Imamo problema sa pojedinim igračima. Ali, dobro, to je sastavni deo. Ja nisam neko ko kuka. Ja sam neko ko voli da veruje i želim da veruje, a mnogo toga može (da se ostvari) predanim radom. A sigurno da ono što bi trebalo da bude, to je da iz utakmice u utakmicu budemo što bolji. Očekujem i dolazak dva kvalitetna igrača, to su Kraso i Hvang, pa da se konačno kompletiramo. I, u svakom slučaju... čestitam mojim momcima, čestitam navijačima, divna atmosfera, divna koreografija, divno navijanja... Želim da nastave da nas ovako prate na svakoj utakmici - zaključio je Vladan Milojević.

BONUS VIDEO: "Delije" imale poruku za Rusiju na meču Crvena zvezda - Voždovac

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)