TRAJKOVIĆ PRED NASTAVAK PRVENSTVA: Promenili smo "krvnu sliku" svlačionice

Novosti online

09. 02. 2024. u 13:58

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Nikola Trajković izjavio je pred utakmicu sa kragujevačkim Radničkim da je svaka naredna utakmica u nacionalnom šampionatu presudna za njegov tim.

ТРАЈКОВИЋ ПРЕД НАСТАВАК ПРВЕНСТВА: Променили смо крвну слику свлачионице

FOTO: A. Ilić

Niški Radnički u nedelju od 13 časova gostuje kragujevačkom Radničkom u utakmici 20. kola Superlige Srbije.

 - Odradili smo fizički aspekt priprema na zadovoljavajućem nivou. Igrači su bili maksimalno koncentrisani, profesionalni. Zadovoljan sam onim što smo ostavili iza sebe i sada prelazimo u takmičarski period gde nemamo više prava da pričamo o tome da je Radnički igrao dopadljiv fudbal, a da nije donosio bodove. Svaka utakmica nam je presudna i na svakoj moramo da popravljamo saldo. Promenili smo "krvnu sliku" svlačionice, doveli smo nove igrače - istakao je Trajković.

Dodaje da zna šta može da se očekuje od kluba iz Kragujevca.

 - Bili smo na pripremama jedni pored drugih, dosta smo skautirali jedni druge, znamo šta možemo da očekujemo. U pripremnom periodu su probali novi sistem, 4-4-2 u rombu, isto tako spremamo se i za druge sisteme, one u kojima su završili polusezonu. Igrači su dobili sve potrebne informacije, spremni smo za sve opcije - zaključio je Trajković.

BONUS VIDEO: "KALINIĆ I LUČIĆ SU KLjUČ": Sa Dejanom Karovićem o reprezentaciji, večitima, Nikoli Jokiću...

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)