OVO SE ČEKALO NA MARAKANI! Zvezda potpisala novog golmana

Александар Илић
Aleksandar Ilić

06. 02. 2024. u 16:05

FUDBALSKI klub Crvena zvezda doveo je novog golmana, saopštio je klub.

ОВО СЕ ЧЕКАЛО НА МАРАКАНИ! Звезда потписала новог голмана

FOTO: M. Vukadinović

Talentovani čuvar mreže rođen 2002. godine, Ivan Guteša je potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom na dve i po godine.  

 - Potpis ugovora sa Zvezdom je velika čast i zadovoljstvo, uz motiv da se radi još predanije kako bi se opravdalo poverenje svih u klubu. Ceo život maštam o tome da stanem na gol Zvezde i sada mi se to ostvarilo. Trudiću se da kroz dobar rad, zalaganje na treninzima, ali i uz pravi odnos prema klubu, taj debi dođe što pre. Svestan sam da me sada čeka još veći rad, ali to je normalno. Velika su bila odricanja da se stigne do Zvezde, ali je to prirodan i normalan put. Poznajem golmane Zvezde, bio sam u Grafičaru i veliko je iskustvo gledati ih kako treniraju, a kamoli raditi sa njima. Naravno, tu su i sjajni treneri čije savete sam spreman da upijam. Što se snova tiče, to je debi, ali i što više titula sa voljenim klubom, uz neki odbranjeni penal na Marakani - istakao je mladi golman.

FOTO: FK Crvena zvezda

Guteša je tokom jeseni branio na 22 utakmice za Grafičar, a u Crvenoj zvezdi je zaslužio dres sa brojem 77. Mladi golman se već priključio treninzima Vladana Milojevića.

BONUS VIDEO: Top 10 najboljih poentera u NBA

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!