IZNENADIO SE I NOVAK! Đoković je ovako odgovorio na ono što je Erling Holand javno rekao o njemu (VIDEO)

Novosti online

06. 02. 2024. u 15:16

Ono što u fudbalu radi Erling Bravt Holand ne viđa se često. Samo u prošloj sezoni dao je 52 gola na 53 utakmice za Mančester siti, a u sličnom ritmu igra i sada (23 meča, 19 pogodaka). A kada je upitan o idolu, dao je, po nekima, potpuno neočekivan odgovor. Novak Đoković mu nije ostao dužan.

ИЗНЕНАДИО СЕ И НОВАК! Ђоковић је овако одговорио на оно што је Ерлинг Холанд јавно рекао о њему (ВИДЕО)

Foto: EPA-EFE/JASON SZENES

Podsetimo, kao što su vam "Novosti" u ponedeljak javile, napadač "građana" je, tokom gostovanja u jednoj emisiji, upitan ko je njegov sportski junak.

Trebalo je da odabere nekog ko nije baš iz njegove branše, odnosno da je van sveta fudbala, a posle kraćeg razmišljanja, norveški reprezentativac je odgovorio ovako:

- Meni se sviđa Đoković! Mislim da je dobar, da je svoj i... neverovatno je šta je sve ostvario imajući u vidu da se niotkud pojavio, odnosno iz koje zemlje je došao. Da, moj odgovor je Novak Đoković! - otkrio je Holand.

Kada je Nole to video, na društvenoj mreži "Iks" je "ponovio" snimak pomenutog dela intervjua i poručio:

"Holande, brate, hvala ti!"

Podsetimo, još jedna sjajni napadač, srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović veoma voli Novaka Đokovića - toliko da je zbog njega ne tako davno hteo da se tuče.

Bonus video: Navijači Olimpijakosa i Zvezde zajedno skandirali "Kosovo je Srbija"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)