SPREMNI SMO ZA START PROLEĆA: Božidar Bandović, trener fudbalera Vojvodine, optimista: Mnogo toga dobrog smo uradili

Novosti online

05. 02. 2024. u 16:39

FUDBALERI Vojvodine spremni su za start prolećnog dela prvenstva.

СПРЕМНИ СМО ЗА СТАРТ ПРОЛЕЋА: Божидар Бандовић, тренер фудбалера Војводине, оптимиста: Много тога доброг смо урадили

FKV

To po povratku sa dvonedeljnih zimskih priprema na Kipru, odigrana četiri kontrolna meča i ispunjenog plana rada na treninzima, potvrđuje Božidar Bandović, novi šef stručnog štaba Novosađana, koji je ekipu preuzeo pre nepunih mesec dana.

- Mnogo toga dobrog smo uradili u prethodne četiri nedelje- kaže Bandović.- Ekipa je fizički odlično pripremljena, igrači zaslužuju sve čestitke za učinak, zalaganje i disciplinu. Period našeg upoznavanja je bio kratak, ali zna se da je to tek početak. Koliko smo napredovali, pokazaće teren i rezultati.

Novosađani su u tri odigrana kontrolna meča na Kipru pobedili domaći Ahironas Onisilos (5:1) i naš Voždovac, (2:1), a izgubili od jermenskog Ararata (1:2). U nedelju su na terenu fudbalskog centra „Vujadin Boškov“ u kombinovanom sastavu odigrali trening utakmicu sa Kabelom.

- U utakmici koja je bila zatvorena za javnost, šansu su dobili mladi igrači a paralelno smo radili i trenig. Velika stvar je da smo pored urađenog posla pripremni period prošli bez povreda.

Vojvodina se ove zime pojačala dolaskom veznjaka Njegoša Petrovića i Vukana Savićevića, golmana Dragana Rosića i štopera Seida Koraća.

- Zadovoljni smo pojačanjima ali i nije isključeno da, s obzirom na to da prelazni rok traje još desetak dana, eventualno dovedemo još jedno, takođe istinsko pojačanje – kaže trener Bandović.

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)