NOKAUTIRAO ZVEZDU U 90. MINUTU DERBIJA, A SAD... Potpisao za srpskog trećeligaša, evo i zašto!

M. Blažić

30. 01. 2024. u 20:31

Ne može mnogo fudbalera da se pohvali da su rešili "večiti derbi" i to golom u 90. minutu. Jedan od njih - od danas ima novi klub. I to srpskog trećeligaša.

НОКАУТИРАО ЗВЕЗДУ У 90. МИНУТУ ДЕРБИЈА, А САД... Потписао за српског трећелигаша, ево и зашто!

FOTO: FK Partizan

Srpski fudbaler Nemanja Kojić novo je pojačanje FK Zemun.

Kojić je, igrajući za Partizan, u jednom od najzanimljivijih večitih derbija, u kome je Milan Lukač odbranio dva penala Zvezdinim fudbalerima, golom u samoj završnici doneo trijumf crno-belima, a sada se odlučio na nesvakidašnji potez.

Zapravo, ako se ima u vidu ko je trener Zemunaca, i nije toliko:

U pitanju je Nikola Drinčić, koji je na pomenutom večitom derbiju takođe zatresao mrežu crveno-belih, i to na maestralan način:

Posle jesenjeg dela sezone, Zemun i Zvezdara vode na vrhu tabele Srpske lige Beograd sa po 34 boda, a samo jedan manje ima Teleoptik.

Nemanja Kojić je, pored Partizana, u prilično interesantnoj karijeri igrao i za Rad, Radnički iz Niša, Napredak, Dečić, Zvijezdu 09, Istanbul, Gacijantep, Tokio, Sleman u Indoneziji, Ordabaši u Kazahstanu, albanski Bilis i Loznicu.

Bonus video: Novo u Zemunelu - Partizanovo brdo za trčanje

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu