KAKVA LUDNICA U ŠPANIJI: Barselona i Viljaeral odigrali neverovatnu utakmicu, navijači se hvatali za glavu, a Real trlja ruke (VIDEO)

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

27. 01. 2024. u 21:58

FUDBALERI Barselone i Viljareala odigrali su neverovatnu utakmicu u 22. kolu La Lige. Na kraju su Katalonci pognute glave napustili "Monžuik" pošto su poraženi sa 3:5.

КАКВА ЛУДНИЦА У ШПАНИЈИ: Барселона и Виљаерал одиграли невероватну утакмицу, навијачи се хватали за главу, а Реал трља руке (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Ovaj meč obilovao je preokretima, interesantnim sudijskim odlukama, golovima u nadoknadi... Razlog za slavlje su imali gosti koji su na ovaj način ozbiljno udaljili tim Ćavija Ernandeza od titule.

Viljareal je do prednosti došao u idealnom momentu. Đerard Moreno je u 41. minutu postigao gol. To je ujedno bio i rezultat prvog poluvremena.

Kada je Ilijas Akomah povisio na 0:2 u 54. minutu delovalo je da će Barselona teško do bodova. Ipak, nakon toga usledilo je uraganskih 11 minuta domaćeg tima.

Toliko je bilo dovoljno Barseloni da preokrene ishod. Ilkaj Gundogan, Pedri i Erik Baji koji je postigao autogol omogućili su navijačima Katalonaca da iz stanja tuge pređu u radost i euforiju.

Nije tu bio kraj uzbuđenjima. Gonzalo Guedes je pogodio za 3:3, a onda kreće pravo ludilo. Barselona je u 90. minutu dobila penal pošto je lopta pogodila u ruku Santija Komesanu. Ipak, nakon provere sudija Hose Munuera Montero je odlučio da poništi odluku.

Utakmica je produžena za osam minuta i kada se činilo da će duel biti okončan bez pobednika, gosti su došli do prednosti u 99. minutu. Aleksandar Serlot je iskoristio veliku grešku odbrane domaćeg tima i matirao je Injakija Penju.

Barselona je potom krenula na sve ili ništa kako bi bar osvojila bod, ali umesto toga Viljareal je postigao peti gol. Hose Luis Morales je istrčao kontru i postavio konačan rezultat.

Poraz je Katalonce dobrano odaljio od titule. Tim Ćavija Ernandeza ima 44 boda, 10 manje od Real Madrida i osam od drugoplasirane Đirone. "Žuta podmornica" je na 14. poziciji sa 23.

BONUS VIDEO: Vatromet i slavlje "orlova" - Srbija je na EURO nakon 24 godine

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024