NEZABORAVNE USPOMENE: Mališani sa Kosova i Metohije posetili Partizan (FOTO)

Александар Илић
Aleksandar Ilić

27. 01. 2024. u 10:05

Mališani sa Kosova i Metohije, iz Štrpca, Gračanice, Lipljana, Donje Gušterice, Peći, Raniluga i Šilova, zajedno sa svojim domaćinima iz Novog Sada posetili su Fudbalski klub Partizan, i iz Humske otišli prepuni utisaka i uspomena.

НЕЗАБОРАВНЕ УСПОМЕНЕ: Малишани са Косова и Метохије посетили Партизан (ФОТО)

FOTO: FK Partizan

Tradicionalno, desetu godinu u nizu Udruženje građana „Novi Sad“ organizovalo je projekat „Svim srcem za osmeh deteta“ u kojem su mališani iz ovog grada ugostili vršnjake iz južne srpske pokrajine, a specijalno iznenađenje za goste bio je dolazak u Beograd i poseta stadionu našeg kluba.

Službene prostorije kluba i Trofejnu salu posetilo je ukupno 160 dečaka i devojčica koje su dočekali zamenik generalnog direktora, Milorad Nikolić i marketing menadžer, Maja Krstajić.

Posebno emotivan za mališane bio je izlazak na glavni teren stadion Partizana, a kroz razgovor je dogovoreno da nas mladi navijači sa Kosova i Metohije posete i na nekoj zvaničnoj utakmici i budu gosti na Dečijoj tribini, što je njihova velika želja.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!