MENIG SE VRAĆA U PARTIZAN: Holanđaninu propao transfer u Tursku

Novosti online

26. 01. 2024. u 16:31

PARTIZAN je ove zime prodao Mihajla Ilića i Kristijana Belića. Klub je trebalo da napusti i Kvinsi Menig, ali od toga bar za sada neće biti ništa.

МЕНИГ СЕ ВРАЋА У ПАРТИЗАН: Холанђанину пропао трансфер у Турску

FOTO: FK Partizan

Holanđanin je bio viđen kao novi igrač turske Konje. Crno-beli su se dogovorili za obeštećenje od 400.000 evra, no do transfera nije došlo.

Naime, razlog je taj što je trener pomenutog kluba Fahrudin Omeragić na krilne napadčke pozicije doveo Albanca Valona Ethemija i Senegalca Alasanea Endaoa. Njihova angažovanja su uticali da se odustane od bivšeg fudbalera Ajaksa i Tventea.

Menig će se sada vratiti u Partizan i priključiti se ekipi na pripremama na Kipru pošto ima ugovor do leta 2024. godine. Ipak, on nije u planovima Igora Duljaja pa će samo trenirati dok se čeka nova ponuda.

Ovaj 28-godišnjak je u prvom delu sezone odigrao 15 utakmica u Superligi Srbije i ostvario je učinak od dva gola i jedne asistencije.

BONUS VIDEO: Vatromet i slavlje "orlova" - Srbija je na EURO nakon 24 godine

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!