PA GDE NJEGA DA TUČETE... Dušan Vlahović opet dao golove o kojima priča Italija, odveo Juventus na čelo tabele Serije A - i to kako! (VIDEO)

Novosti online

21. 01. 2024. u 22:37

Leće i Juventus su se sastali u 10. kolu Serije A, a i taj meč italijanskog prvenstva, baš kao i prethodni "stare dame", protiv Sasuola, obeležio je Dušan Vlahović. I to ponovo golovima koje je dao za torinskog giganta.

ПА ГДЕ ЊЕГА ДА ТУЧЕТЕ... Душан Влаховић опет дао голове о којима прича Италија, одвео Јувентус на чело табеле Серије А - и то како! (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Posle dva čudesna gola koja je Vlahović dao Sasuolu, a koje ste na sajtu "Novosti" mogli da vidite dok je taj meč još trajao, dva je dao i upornom Lećeu, koji je dugo odlevao naletima favorita.

A odolevao je uz neke nimalo nežne načine zaustavljanje srpskog asa.

Poput ovakvih:

Ali, taj bedem - baš je naš golgeter načeo, i to u 59. minutu.

Tada je Kambijaso centirao s leve strane (nakon što su rivali pomislili da su se još jednom uspešno odbranili), a Vlahović volej udarcem dao gol za 0:1 u korist Juvea.

Učinio je to - ovako:

Nije dugo prošlo, a na scenu je stupio njegov sunarodnik i kolega iz reprezentacije, Filip Kostić.

Savršeni centaršut omogućio je Mekiniju da glavom uputi loptu u nebranjeni deo mreže, da bi već viđen njegov pogodak u svoj "pretvorio" Vlahović, utrčavši u poslednjem trenutku da dotakne "bubamaru" pre nego što je prešla crtu.

Evo i kako:

Filip Kostić je još malo ostao na terenu, kao i na prošlom meču zamenio ga je Iling, i to nešto ranije (protiv Sasuola u 81. minutu, sada u 74.). A upravo je Iling u 85. centirao, a Bremer postavio konačnih 0:3.

Posle ove utakmice, Juventus je sakupio 52 boda i, makar privremeno, preuzeo je prvo mesto na tabeli Serije A, sa bodom više od Intera koji je odigrao meč manje (gostuje četvrtoplasiranoj Fiorentini). Treći je Milan sa 45.

Leće je ostao 14. mesto, sa 21 bodom.

Bonus video: Ovo su deca skandirala Bugarima na meču Srbija - Bugarska u Leskovcu

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)