"RAZUMEM JA, 'TEŠKE NOGE', ALI..." Ovako je Vladan Milojević reagovao posle prvog meča Crvene zvezde na pripremama

Novosti online

17. 01. 2024. u 18:37

Šef stručnog štaba Crvene zvezde, Vladan Milojević, bio je prilično zadovljan onim što su njegovi izabranici uradili na prvom kontrolnom meču tokom priprema na Kipru.

РАЗУМЕМ ЈА, ТЕШКЕ НОГЕ, АЛИ... Овако је Владан Милојевић реаговао после првог меча Црвене звезде на припремама

FOTO: FK Crvena zvezda

Podsetimo, u pravoj triler goleadi, Zvezda je pobedila Hloraku pogotkom u završnici.

- Odradili smo u velikom delu sve što smo planirali. Igrali smo protiv dobrog protivnika, ekipe Hlorake. Veoma je bitno da u ovom periodu implementiramo detalje na kojima smo radili prethodnih dana na treninzima. U Beogradu je akcenat je bio više na fizičkoj pripremi, dok smo na Kipru fokusirani na tehničkim elementima. Igrači shvataju koji su zahtevi u igri. Uočili smo dosta dobrih detalja, ali i onih koje bismo trebali da ispravimo, Raduje me motivisanost i energija mladih igrača koji su dobili priliku u drugom poluvremenu. Pokazali su da pored momaka, koji su već skrenuli pažnju na sebe kao što su Kosta Nedeljković, Jovan Mijatović, Vladimir Lučić i Stefan Mitrović, imamo dosta dobrih igrača iz Omladinske škole -  istakao je Milojević za klupski sajt.

Pohvalio je šef stručnog štaba srpskog prvaka mlade fudbalere i naglasio da odlično rade na Kipru.

- Na mladim igračima je da vredno rade i treniraju. Postoji povezanost između omladinaca, Grafičara i prvog tima. Veoma im znače utakmice u seniorskom fudbalu. Siguran sam da će napredovati na zimskim pripremama, s obzirom da je izuzetno značajno za njih da slušaju šta radimo pre svega, a onda i da treniraju sa prvotimcima, od kojih mogu mnogo da nauče. Zadovoljan sam njihovim odnosom na treninzima i utakmicama. Nije im sigurno lako, pripreme kod mene nikada nisu jednostavne, znam da su “teške noge”, igraju pod punim opterećenjem, ali tako smo planirali i u istim uslovima ćemo odigrati i predstojeću utakmicu – zaključio je Vladan Milojević.

Bonus video: Navijači Olimpijakosa i Zvezde zajedno skandirali "Kosovo je Srbija"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)