STRANAC NAPUSTIO ZVEZDU: Dugo nije igrao, sad je slobodan u izboru novog kluba

Novosti online

12. 01. 2024. u 17:12

ITALIJANSKI fudbaler Filipo Falko zvanično više nije igrač Crvene zvezde koju je napustio posle tri godine. Istina, on je već dugo bio van tima.

СТРАНАЦ НАПУСТИО ЗВЕЗДУ: Дуго није играо, сад је слободан у избору новог клуба

FOTO: FK Crvena zvezda

Bivši vezista Lećea u poslednjih 13 meseci nije uopšte igrao zvaničnim mečevima, a u razgovoru za "Sportitaliju" je otkrio da je napustio crveno-bele.

On je na "Marakanu" stigao 29. januara 2021. godine kao velika želja Dejana Stankovića za 1.200.000 evra.

- Avantura u Srbiji je završena, sa Crvenom zvezdom sa raskinuo ugovor šest meseci pre isteka. Dobro sam, treniram i željan sam da se što pre vratim na teren. Dobro radim, nastavljam da se usavršavam. Verujem da još uvek mogu mnogo da dam fudbalu, kako u Italiji, tako i van nje - rekao je Falko za "Sportitaliju".

Otkrio je ovaj 31-godišnjak da ponuda ima, kako iz Italije, tako i iz inostranstva.

- Nisam igrao tri-četiri meseca, ima nekih dodatnih poteškoća. Ispao sam iz tima nakon što se moj odlazak u junu nije ostvario, nisam se tada dogovorio sa Crvenom zvezdom. Opcija ima i u Italiji i u inostranstvu, pa ću sa svojim agentima sve proceniti.

RASTANAK Filipo Falko napustio Crvenu zvezdu/FOTO: M. Vukadinović

Pisalo se čak da bi mogao da ode u Seriju C, u ekipu Taranta koju trenira Ecio Kapuano. On je istakao da bi ličnno otišao na aerodrom da dočeka Falka.

- On je sjajan, kao trener, ali i kao čovek, u dobrim smo odnosima dugi niz godina. Sa Tarantom treniram jer moram da održim kondiciju. Postoje kontakti, ali ništa više od toga. Ponosan sam što sam ostvario tri promocije iz B u A. Osećam se odlično i želim da dobijem šansu, možda čak i u timu koji cilja Seriju A. Naravno i u inostranstvu, s nestrpljenjem čekam da se vratim. Da vidimo šta će biti od svega toga - zaključio je Falko.

Fudbaler rođen u Pulsanu je za Zvezdu odigrao 36 utakmica uz učinak od šest golova i četiri asistencije.

BONUS VIDEO: ZVEZDA POČELA PRIPREME: Vladan Milojević odradio prvi trening po povratku u klub

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu